Vakare zvaigzde parašė:
Berniukui hipospadija (netaisyklingas slapimtakis). Gydytojai iskart po gimdymo pasake, kad reikes operacijos, rekomenduojama iki 2 metuku sutvarkyt. Meldziuosi, ka…
O Dievuleliau,maniskiui irgi tas pats!
Vakare zvaigzde parašė:
Berniukui hipospadija (netaisyklingas slapimtakis). Gydytojai iskart po gimdymo pasake, kad reikes operacijos, rekomenduojama iki 2 metuku sutvarkyt. Meldziuosi, ka…
@gnetuk parašė:
Nu va, likimo broliai. Galesiu pasidalinti patirtimi. Siaip pasitikiu gydytojais, nors jau nusiteikiau, kad bent 10 dienu teks isbraukti is gyvenimo ir atsideti vien vaikiuko slaugai. Viskas jo paties labui ir pilnaverciui gyvenimui.
Vakare zvaigzde parašė:
Nu va, likimo broliai. Galesiu pasidalinti patirtimi. Siaip pasitikiu gydytojais, nors jau nusiteikiau, kad bent 10 dienu teks isbraukti is gyvenimo ir atsideti vie…
Butinai pasidalink,as irgi pasitikiu ir tikiu,kad viskas bus gerai!Bet streso vistiek bus:(Na,svarbu,kad jiems tai netrukdytu ateity.
asrasim parašė:
O kaip suzinojot sia diagnoze? Ar matosi iskart?
Matosi,susizonojau kai isleidinejo is ligonines,parasyta buvo diagnoze,o siaip iki to sake pasikonsultuot su chirurgu ar urologu,
Beje kas del skiepu, mes jau po mmr skiepo. Tiesa pasakius visad buvau uz skiepus, bet jeigu turit galimybe palaukit bent kol gripo epidemijos baigsis, imunitetui tikrai poveikis yra, pati gydytoja ta pripazino, kad 3 sav vaikas imlus infekcijoms, isitikinome savo kailiu. Kas del autizmo, bijau ka sakyti, cia jau plati tema. Sesers vaikui asbergeris lengva forma, gydytojai itikineja, kad nuo geltos tik gimus (gulejo ilgai po lempa), tas vaikas maziukas buvo eilinis vaikas, o dabar mokykloj genijus, bet siaip visiskai nemokantis bendrauti ir sunkiai orentuojasi gyvenime. Gal bus koks Ensteinas..
Kas nori daugiau pasidometi skiepais Facebooke yra "neskiepytu ikimokyklinuku tevu grupe", daug straipsniu nuorodu ir pan. As kolkas laikausi skiepu kalendoriaus, bet gerokai prapleciau supratima apie galima salutini poveiki. Bent jau mano poliklinikoje niekas nieko neaiskina, atejo laikas ir duria adata, lyg tarp kitko pasirasyt dar papraso.
sandrukeb parašė:
Visad gulinciui lasinu,bet gan greit poto pakeliu![]()
man daktaras uzpasakojo,kad gulint lasinti,kad patektu i ausytes ir valytu
Vakare zvaigzde parašė:
Beje kas del skiepu, mes jau po mmr skiepo. Tiesa pasakius visad buvau uz skiepus, bet jeigu turit galimybe palaukit bent kol gripo epidemijos baigsis, imunitetui t…
O aš pristabdžiusi skiepus buvau nuo trečio berods mėnesio dėl bėrimo. Ir gydytojas niekada neprieštaraudavo mano nenorui skiepinti. Šį kartą pats pasiūlė mmr skiepą daryti po gripo epidemijos. Tad drąsiai lauksiu kovo pabaigos ir tik tada skiepinsimės. Aš irgi tik už skiepus bet taip pat sutinku kad jie turi šalutinį poveikį. Tik kiekvienam skirtingai. Vienam skiepo vietoj parausta kitam temperatūra pakyla... viskas labai individualu.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai