Alatėja. parašė:
Kažin kiek laiko dar ruošis viskas![]()
![]()
tiek kiek reikės kad prasidėtų gimdymas
Alatėja. parašė:
Kažin kiek laiko dar ruošis viskas![]()
![]()
tiek kiek reikės kad prasidėtų gimdymas
Labuka mamukai,sveikinimai mamytems kurios jau supuoja savo kleckiukus
Ziuriu dauguma mamyciu,jaucia tai vienokius tai stipresnus skausmelius,o man nieko nevyksta kolkas einu kaip tankas vakar buvom pasivaikscioti prie Kauno Pilies,ppo to pro pardes prasilekiau su drauge,vakare sveciu turejom,pavargau bet jauciuosi kaip nebuciau nescia energijos atsirado belekiek
Tekle parašė:
Ilgai seku sia tema, bet pati nelabai aktyviai reiskiausi.. Sveikinu mamytes, kurios jau supuoja savo maziukus!!
mano terminas buvo pries 3 dienas, tai vaiksciojau po 4h po kalnus ir nieko
kakliukas nei truputeli neprasivere, dave savaite leliukui, o jei ne tai pirmadieniui guldys ir skatins...
Camel parašė:
Vakar mociute is kaimo parveze darzoviu tai prisisaldziau moliugu, cukiniju, bus leliukui pavasariop ekologisko maisto pradziai![]()
As irgi galvoju gal reiketu uzsisaldyti bet vel kai pagalvoju kai pradesin valgyti tokius jau bus pavasaris or bus svieziu
JONE GRIGAITYTE parašė:
mano terminas buvo pries 3 dienas, tai vaiksciojau po 4h po kalnus ir niekokakliukas nei truputeli neprasivere, dave savaite leliukui, o jei ne tai pirmadieniui …
As lygiai taip pat judu kasdien kaip iki siol
Vakar apsipirkt buvau, gryzus cepelinu seimai prigaminau!! Ir nieko ;) O vat dabar prisedau ir labai skanu, prinokusi ir saldu ananasa valgau!!
Kai pirmojo laukiausi, tai tiesiog savaite iki termino nakti prabudau, kad vandenys nubego... O si karteli kitaip- sulaukiau termino ir spelioju kas bus toliau
Tekle parašė:
As lygiai taip pat judu kasdien kaip iki siolVakar apsipirkt buvau, gryzus cepelinu seimai prigaminau!! Ir nieko ;) O vat dabar prisedau ir labai skanu, prinoku…
As tai senai sokineju, nes pas mane visos moteris gimdo daug anksciau, as kazkaip iskritau is bendro rato. Pusesere turejo pagimdyt veliau nei as , o jau supuoja savo mazyli.
J.Vaida parašė:
Aciu uz patarimus. Turbut ju ir pasilaikysiu. Neisiu I laidotuves. Dar juolab kad kelione lauktu apie 200 km.
Tikrai neikit, vis tiek sups slogi atmosfera... nereikia jau negatyvių emocijų
sveikutes ;)
na o mano sendien kas per dienele net pati nebesuprantu. Puse nakties skausmingos buvo, va o ryte atsikeliau is lovos tiksliau jau kokia 10val. truputi uzvalgiau nes nelabai apetitas yra, pavaikstinejau po kambarius gal kokia valandike per ta laika 3 kartus pilva spejo susukt, ir lyg pykint pradejo nuejau atsiguliau ir vel uzmigau tai iki pat dabar pramiegojau, atsikeliau ir vel pilva suka... kas cia daros su to pilvo sukimu ir tokiu miegu tai nesuprantu
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai