newmum parašė:
Nu sako, berniukam normalu, kad pabrinksta jos, nes per piena is mamos gauna hormonu, bet turi but neparaude ir nekieteti, o mum paraudo ir pakietejo, pienukas dar …
Viskas bus gerai
newmum parašė:
Nu sako, berniukam normalu, kad pabrinksta jos, nes per piena is mamos gauna hormonu, bet turi but neparaude ir nekieteti, o mum paraudo ir pakietejo, pienukas dar …
Viskas bus gerai
O aš katik grįžau iš ginės, sakė atsidarymas 4 cm, ir galbūt jau šianakt galiu susitikti su mažyčiu savo.
Įsitaisęs jau labai žemai, šianakt visą naktį pilvelis kietėjo. iki termino penkios dienelės, gal per anksti nudžiugino, tai dabar nenustygstu vietoje kaip laukiu kokių nors simptomų
Sandraaaa parašė:
O aš katik grįžau iš ginės, sakė atsidarymas 4 cm, ir galbūt jau šianakt galiu susitikti su mažyčiu savo.Įsitaisęs jau labai žemai, šianakt visą …
Faina
aš šiandien irgi eisiu pas gine žiūrėsim gal mane irgi kuom nors nudžiugins
Gal kam nors pagal ciklą gimdymo diena viena o pagal echoskopą savaite vėliau? Man pagal mm 10.04 pagal echo 10.09 tai neskatina tik todėl, kad pagal vandenų kiekį ir smegenų veiklą viskas yra gerai. Ar visom sutampa pagal savaites ir mm - terminas? Jei ne, ką jums daktarai sako, kuria data remiasi?
rasa.basa parašė:
![]()
![]()
Gal kam nors pagal ciklą gimdymo diena viena o pagal echoskopą savaite vėliau? Man pagal mm 10.04 pagal echo 10.09 tai neskatina tik todėl,…
Man kai dare paskutine echoskopija poliklinikoj, tai parase, kad yra maziau savaiciu, nei pagal mm. Taciau tas neatitikimas yra del to, kad i pabaiga jau sunku tiksliai ismatuoti vaisiu, todel iki 2 sav. paklaida yra normalu. Mano akusere sake, kad echo duomenimis nesiremiama, o ziuri pagal mm.
Ir jei ziureciau pagal echo, tai man daugiau nei savaite veliau iseitu gimdyt.
O buvau stacionare vakar, tikrino issamiai, ir kruopsciai ismatavo, nors ir sunkiai sekes. Bet pasake, kad echo ir datos pagal mm sutampa. Tai va.. daug kas priklauso nuo to, kaip echoskopuoja.. maniske poliklinikoj gal skubejo ir nezaide ilgai, kad tiksliai ismatuot.
rasa.basa parašė:
![]()
![]()
Gal kam nors pagal ciklą gimdymo diena viena o pagal echoskopą savaite vėliau? Man pagal mm 10.04 pagal echo 10.09 tai neskatina tik todėl,…
Man pagal echo gimmdyt spalio 20 pagal mm spalio 25 bet mano daktaras skaičiuoja pagal echo tokia data yra užrašyta ir neščiosios kortelėje spalio 20
rasa.basa parašė:
![]()
![]()
man pagal mm data buvo 10.07, o pagal echo 10.14. dabar remesi mm data, o su pirmu datu skirtumas buvo beveik menuo, tai remesi echo data. viskas nuo situacijos priklauso.
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai