Lessly parašė:
Man jau stipreja skausmelis:))
Tai ka? Gimdom siandien?![]()
Tikiuosi
kad tik ilgiau neuzsitestu
Lessly parašė:
Man jau stipreja skausmelis:))
Tai ka? Gimdom siandien?![]()
Tikiuosi
kad tik ilgiau neuzsitestu
na as ir nemiegu nuo 3..is pradziu pagalvojau kad mazylis mane stipriai spardo,bet db seku laika tai berods kas kokiu 10-12min kartojasi,nepasakyciau kad lb stiprus,na bent kiek prisiklausius tai skaudus lb turetu but tai man dar normaliai
siaip mane rytojui uzrase yra jau i ligonine jei nepagimdau,tai ziuresim kas cia bus
jau gal greit ir musu laikas pasimatymui su mazyliais
matr egle parašė:
na as ir nemiegu nuo 3..is pradziu pagalvojau kad mazylis mane stipriai spardo,bet db seku laika tai berods kas kokiu 10-12min kartojasi,nepasakyciau kad lb stiprus…
Sveika atvykusi i musu nemieganciu gretas
kaip skaiciuojat saremius? Nuo kai prasideda iki kai kitas prasideda?
Sarune2 parašė:
Sveika atvykusi i musu nemieganciu gretaskaip skaiciuojat saremius? Nuo kai prasideda iki kai kitas prasideda?
Kai prasideda ir baigias
Sarune2 parašė:
As net nzn man lyg ir silpnet pradejoo as tai skaiciuoju nuo tada kai prasideda skausmas iki tada kai prasideda naujas skausmas
![]()
Oj man tai stiprej jau taip "smagu" daros :))
kysa83 parašė:
turiu ir as dziaugsma glebyje!2014.10.20 23.29 gime dukryte Theresa
be vyro ir nuostabiu akuseriu pagalbos nebuciau naturaliai pagimdziusi
net v…
Sveikinimai
miamira parašė:
Vakar 12:39 val gime mano angeliukas. Tik deja teko daryti skubui neplanini cezaribet mano turtas didelis ir sveikas 54 cm ir 3,45 kg
![]()
![]()
![]()
Sveikinimai
Sveikos, nemiegancios
as taip pat nakti skaiciavau saremiu laika. Skausmas buvo stiprokas, bet pakeliamas. Kartojosi kas 7 min, bet truko tik apie valnda, r liovesi. Dabar nieko nebejauciu. Tai jau galvojau, kad ir as siand susitiksiu su lelyte, bet kaip suprantu, vis delto ne
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai