Colliukke parašė:
Jus isbandet per 7sav 7 misinukus... as cia pergyvenu kad per beveik 10sav isbandziau 3. Negalima taip metytis per misinukus, sugadinsit vaikuciui skranduka. Ir pvz…
visiskai pritariu...
Colliukke parašė:
Jus isbandet per 7sav 7 misinukus... as cia pergyvenu kad per beveik 10sav isbandziau 3. Negalima taip metytis per misinukus, sugadinsit vaikuciui skranduka. Ir pvz…
visiskai pritariu...
Jordana_27 parašė:
Mamytes, sakykit jus aliejini vitamina d "Oiledixin" (su drakoniuku) duodat po viena lasa ar po du? Ant pakuotes parasyta, kad reikia po viena, bet mes ”Aquadetrim"…
Mum sakė po 2 duot
Wiikutė parašė:
Kreipkis pas gydytoja kuo skubiau.Greiciausiai uzdegimas,ir gal skauda maziukui.Mes kaip tik penktadieni pas urologa buvom,ir teiravausi,ar reikia berniukui atitrau…
Zinau as visus situos reikalus. Mano pirmajam del to kad neatsitraukia kartojos infekcijos. Tai teliau su hidrokortizono tepalu ir taip atsitrauke. O dabar gyd sake plaut zu kalio permanganato tirpaliuku ir dar su tokiu tepalu tept. Nes buvo vaikas apziuretas pries menesi ir sake kad nereik atitraukinet nes nera fimozes. Bandysim gydytis.
giedrim parašė:
Zinau as visus situos reikalus. Mano pirmajam del to kad neatsitraukia kartojos infekcijos. Tai teliau su hidrokortizono tepalu ir taip atsitrauke. O dabar gyd sake…
Na ziurekit,sveikit ;)
Jordana_27 parašė:
Mamytes, sakykit jus aliejini vitamina d "Oiledixin" (su drakoniuku) duodat po viena lasa ar po du? Ant pakuotes parasyta, kad reikia po viena, bet mes ”Aquadetrim"…
As aliejini irgi duodu tik su zirafa tai parasyta po 1 bet duodu po 2. Dabar xiema negauna musu maziukai daug vit d.
sarkyte parašė:
Mum sakė po 2 duot
As po viena duodu jai laselis nukrenta tik ant lupu tada dar karta i lasinu i burnyte. Bet jei ant dezutes parasyta po viena lasa tiek suaugusiems tiek kudikiams as nesuprantu kam tada liepe dgs duoti cia man atrodo tas pats butu jai vietoj 1vitaminu tabletes gertum 2tabletes. Pas mus uk isvis ju nelepe duoti.
dvynes andzela ir adrija parašė:
labukas visom pagaliau ir as galiu prie jusu prisijungt sunkus menesiai buvobet va dideles tai jau zymiai lengviau
![]()
Mes jau cia jusu kelis kart pasiilgom
kaip jusu merginos? Kaip jums sekasi augt? Kaip mamyte tvarkaisi? As vis pagalvoji ka as daryciau jei pas mane butu du toki
vaje vaje
dvynes andzela ir adrija parašė:
labukas visom pagaliau ir as galiu prie jusu prisijungt sunkus menesiai buvobet va dideles tai jau zymiai lengviau
![]()
As su viena vos speju viska pasidaryti neisivaizduoju kaip reiketu 2kudikius auginti o dar svajojau apie dvinukus
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai