brigusia parašė:
Mums tas netiko gailanors jei reiks tai ateiti dar bandysiu ji. Kolkas kol mp valgom tai tinka ir tuttelis
![]()
Ne nepatare mum sake duot na1 bet mum netiko bet jau bandysiu wel duot
brigusia parašė:
Mums tas netiko gailanors jei reiks tai ateiti dar bandysiu ji. Kolkas kol mp valgom tai tinka ir tuttelis
![]()
Ne nepatare mum sake duot na1 bet mum netiko bet jau bandysiu wel duot
pincee21 parašė:
Jo tikrai, jau nekarta pasigedom. Turbut mazyles nukamavo
Sunku labai buwo werkdawo del pilwuku putimo
dvynes andzela ir adrija parašė:
Nu jo, man su viena tiek strioko buvo su tuo pilvuku, is proto vare, o cia dvigubai. Svarbu kad db viskas gerai
dvynes andzela ir adrija parašė:
pincee21 parašė:
Nu jo, man su viena tiek strioko buvo su tuo pilvuku, is proto vare, o cia dvigubai. Svarbu kad db viskas gerai![]()
Nu jo mums pilvuka tik viena vieninteli ta karta pries operacija ir teskaudejo aciu dievui. Nezinau kaip atlaikyciau psichologiskai.
nerigute123 parašė:
Bet dar butu idomu suzinot kiek kartu per diena miegate? Nes manasis pusantros val migdai ir tik pusvalandi miega o kartais ir iskart nubunda.
Na mes miegam diena nbl,ryte keliasi pries 9 pabuna iki 10-11 tada pavalgom ir ismiega iki kokios 13 val. Vel pabudrauja iki kokiu 14 ir tuomet ismiega kartais net 4 val,kartais pora tik. Tada pabunda, zaidziam,valgom,buna kad dar iki nakties miego nusnaudzia po koki 15 -30 min,bet jau nuo 20 pradeda prasytis liulias,anksciausiai nueinam puse 10,jei uztempiam laika iki kokios 22-23 val tai dar gera pusvalanduka krykstauja,juokiasi,snekina mus,kazkur isgaruoja miegai. Bet kai luzta,tai db jau pirmas prabudimas buna po 4-5 val.
Mehi parašė:
Mamos ar jusu mazyliai daudgseilejasi?nes mano mergina tik pasikeli ir visas petys slapias rankytes irgi
vienu metu daug seilejos, net sluostyt reikejo, per sona vis varvejo, dabar maziau seilejas
giedrim parašė:
Gal dantukai ruosias dygt ;)
manau dar ankstoka
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai