Moni.. parašė:
O jei dantuku dar neturi vistiek jau pratint prie gumuliuoto maistelio? Man daktare irgi sake mokint kramtyt jau po biski bet kaip ji kramtys jei dar dantuku nera? …
Dantenomis
Moni.. parašė:
O jei dantuku dar neturi vistiek jau pratint prie gumuliuoto maistelio? Man daktare irgi sake mokint kramtyt jau po biski bet kaip ji kramtys jei dar dantuku nera? …
Dantenomis
Moni.. parašė:
Mes irgi neturim dantuku bet vistiek liepė mokinti kramtyti
aš turiu nusipirkusi tokį daikta tai mums jis padės išmokti kramtyti 
greta4321 parašė:
Mes irgi neturim dantuku bet vistiek liepė mokinti kramtytiaš turiu nusipirkusi tokį daikta tai mums jis padės išmokti kramtyti
Maniskis is sito daikto tai tik ciulpia
nors tik vaisius bandzius deti. Gal dar ka galima. Tai ir kramtyt bandytu
Moni.. parašė:
mes dar neturim dantu bet visiskai maisto nesusmulkinu palieku siek tiek su gumuliukais kad mokintusi su dantenytem kramtyt.:)o pas juos dantenos ohoho kai sukanda net "gera"pasidaro
mano isvis labai idomiai valgo,visalaika viska liezuvio galiuku ragauja atsistumia prie liezuvio galiuko maista ir tada doroja
greta4321 parašė:
Mes irgi neturim dantuku bet vistiek liepė mokinti kramtytiaš turiu nusipirkusi tokį daikta tai mums jis padės išmokti kramtyti
mes ielr turim tai obuoli geriausiai valgo banana isciulpia. Ir tik labai tarp siuliu lieka maisto plauseliu tai reik stovet ir rankiot. bet siaip super nes obuoli i kelione paemiau tai vaikas per si maitintuva valgydamas ir uzkando ir dantenas pasikase savarankiskai.
Moni.. parašė:
Kramtys tikrai
mano sunui pirmas isdygo 1m 1.5men bet kramte gerai ir be dantu
greta4321 parašė:
Maniskei pirmas dienas patiko o po to paemus mesdavo kuo tolyn
Labiausiai megsta barankas ir dziuveselius bet ju gi neduosi kramtyti kiekviena diena...
ferfela parašė:
Maniskei pirmas dienas patiko o po to paemus mesdavo kuo tolyn![]()
Labiausiai megsta barankas ir dziuveselius bet ju gi neduosi kramtyti kiekviena di…
Manajai patinka tirpstantys kudikiu sausainiai
bet kaip nebijot duoti visokiu baranku sausainiu. Zinau kad anksciau ar veliau reikes bet man kazkodel taip baisu atrodo. Po biski bandau nugaleti savo sita baime ir po truputi duodu bet jei nors biski sukosi sirdis kulnuosr atsiduria.Jauciu taip yra del to kad mazytis gerdamas piena irgi springinedavo. Greiciau ismoktu kramtyt tai nors kiek ramiau butu.
nerigute123 parašė:
bet kaip nebijot duoti visokiu baranku sausainiu. Zinau kad anksciau ar veliau reikes bet man kazkodel taip baisu atrodo. Po biski bandau nugaleti savo sita baime i…
Springineja ir didesni vaikai
mano dickis issidirbinedamas kartais taip paspringsta, kad iki asaru uzsikosti. Maziau bijot reik. Vaikai paspringe patys atkoseja nesunkiai, dazniausiai mamos pacios isgasdina vaikus juos griebdamos ir tada vaikai dar labiau springsta.
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai