Gabrri parašė:
Pasidariau šiandien dar vieną testą ir valio valio dvi ryškios ryškios juostelėslaukiu nesulaukiu vyro, paruošiau dovanėlę, supakavau vaikišką knygelę, o ją idė…
Sveikinimai!!
Isvirs is koju tetukas
Gabrri parašė:
Pasidariau šiandien dar vieną testą ir valio valio dvi ryškios ryškios juostelėslaukiu nesulaukiu vyro, paruošiau dovanėlę, supakavau vaikišką knygelę, o ją idė…
Sveikinimai!!
Isvirs is koju tetukas
Jolanta37 parašė:
Sveikinimai!!
Isvirs is koju tetukas![]()
Oi labai įdomu bus pamatyti reakciją
iš vyrų niekada negali žinoti, ko tikėtis
zaliojiii parašė:
su pirmu man išdavė 6 savaičių, dabarnėr reikalo, tai neprašiau. Bet manau Jūsų atveju dabar jau turėtų išduoti.
Visiškai pritariu . Man pavyzdžiui lengviau yra pabendrauti ir pasidalinti mintimis su moterim , kurios tokioj pačioj padėty kaip aš pati , pasidžiaugt kartu . Nors antras neštunas jaučiuos lyg būtų pirmas
O nerimas visuomet bus
aš dar nebuvau pas gine ir net nežinau kaip ten reikalai su lelium , tiesiog baimė kyla dėl pertvaros , o taip nėštumo požymiai yra ir labai džiaugiuos
Be to šiandien mane pirmą kartą supykino , sakiau , kad prisikarksėsiu
Važiavau autobusu ir šalia atsisėdo prisikvėpinus moteris , arba čia buvo kvepalai šlykštūs , arba taip regavau į kvapą nors niekad į tai nereguodavau , tai visą kelią žiaugčiojau , galvojau aš tuoj tą autobusą pagražinsiu
Gabrri parašė:
Kaip smagiai!!! Prašom pasidalinti reakcija
Sveikos mamytes, maciau kad vire diskusija del nestumo dydzio nustatymo, pasidalinsiu sava patirtimi. Kai laukiausi pirmagimio, kuriam db 1 ir 3men, nestuma pagal echoskopa nustate dviem savaitem mazesni, nes pagal menesines nestumo dydis neatitiko, tapati nustate ir genetikai.atejus pirmam vizitui taip pat klause ir galimos pastojimo dienos, ir viskas vyko mazylyje , o ten dirba tikrai profesonalai. Jei butu skaiciave gimdymo data pagal mm tai turejau gimdyti sausio 3, bet atsizvelge i zirnio dydi data nustate 16 diena, 6dienas pernesiojau ir gime 22. Ar isivaizduojat kas butu jei gydytojai nustatinetu gimdymo datas tik pagal vadovelius, mano maziuka butu krapste daug anksciau.labai tuom dziaugiuosi, todel si kart lankyziuos ten pat.mano grupe taip pat -rh.
pifpaf parašė:
Gal kuri žinote nuo kada išduoda pažymą, kad laukiesi?
Man isdave 7savaite.
Esu pati laimingiausia parašė:
Sveikutes,ryt einu pas ginekologe ,pirmas vizitas po teigiamo testo;)Gal galite pasakyti ar eiti geriau nieko nevalgius -negerus!;)ar jokio skirtumo![]()
Na manau jokio skirtumo...Cia gal nuo gines priklauso..man tyrimus paskyre tik 2vizito metu.
Esu pati laimingiausia parašė:
Sveikutes,ryt einu pas ginekologe ,pirmas vizitas po teigiamo testo;)Gal galite pasakyti ar eiti geriau nieko nevalgius -negerus!;)ar jokio skirtumo![]()
Man tyrimus paskyre 1 vizito metu. Bet pasidaryti juos turiu iki 2 vizito. Ir atsinesti atsakymus.
Abra parašė:
Man tyrimus paskyre 1 vizito metu. Bet pasidaryti juos turiu iki 2 vizito. Ir atsinesti atsakymus.
O man per 3 tai cia nuo gyd.turbu priklauso..as ju dar nepridaviau
neturiy kada,rytoj man darbe svarbi diena...oj purtys auditas...tai galvoju kaip nuramint save...
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai