Esmera parašė:
Manau mes irgi baigsim dvejot ir pirksim. Irgi imsim dėvėtą![]()
nu pagaliau!
Esmera parašė:
Manau mes irgi baigsim dvejot ir pirksim. Irgi imsim dėvėtą![]()
nu pagaliau!
Marseille parašė:
Šiandien buvom mėnesio vizito, gudrutis paaugo 4 cm ir 1870 g, gydytoja sakė rekordus mušam. Mėnesio skiepo nedavė kadangi pabertas sūnelis, mano racionas ir taip s…
Pas mane desertas irgi Gaidelio sausainiai ir dukryte paberta, bet as net minties neturejau, kad gali buti nuo situ sausainiu
Pas mus siandiena sunki diena - nakti miegojo gal 3val., per visa diena miegojo 2.30val ir vis dar nemiega. Nesuprantu kodel niekaip visa diena uzmigdyti nepavyksta, nuo 19val abu papulius viena po kito valgo, nepaleidzia nei sekundei
Jau buvo taip anksciau, 3 savaites nemiegojo dienom, tada kelias dienas pradejo miegoti, bet as turejau butinai buti salia. Galvojau gal situacija pageres, bet kaip matau vel kartojasi nemiegadieniai
Marseille parašė:
Šiandien buvom mėnesio vizito, gudrutis paaugo 4 cm ir 1870 g, gydytoja sakė rekordus mušam. Mėnesio skiepo nedavė kadangi pabertas sūnelis, mano racionas ir taip s…
Jusu daktare biski akmens amzius, o kodel beria vaikus kurie geria misinuka? Kodel jiems pucia pilva? Kaip ir rase 3-4 sav buna tas berimas as irgi daktarei siandien sukaus, nu mano daktare tikrai amziuje bet sako valgyk viska ar visiem pucia diegliai daugiau maziau ir cia nei prie ko maistas ( tik be kopustu ir citrusu). O jus neklausykite jos ir pati ziurekite maista, nes tuoj jus ant virtu bulviu pasodins, o vaika bers ir pilva pus ir kas tada bus ne ekologiskos bulves???
Neklausykit pameginkite po truputi viska, kitos valgom ir nieko?
As kepykleles nuolatine kliente kaneliu ir bandeliu su spinatais??? dar kavikes pasiimu ???
Kiek jusu vaikuciai kakoja per para? Mano jau trecia para tik po karta i para. Matau kad visa diena stengiesi bet jai neiseina ir tik vakare pramusa jau. Kaip ir viduriu uzkietejimas cia ar ne? Gal kokiu vaistuku reikia? Maitinam misinukais. Gal netinka? Bet anksciau viskas gerai buvo
Vero80 parašė:
Kokiu misinuku maitinat ir ar neturit problemu?
Jau tris pakeiciau. Maitinu Belakt belaktoziniu.lig neblogai.pilva pucia bet nors prasikakoja.siaip dar masaziukus darom ir pati ir masaziste ateina i namus.
Sveikos. Noriu paklaust kiek vaikeliai miega jusu? As jau 2 diena neatpazistu vaiko.jis nenori miegot visa diena siandien nuo 5 ryto iki 12 nemegojo visai paskui 2 val pameguojo ir viskas iki dabar nemiega. Nori but nesiojamas. BB gultuke net nenori but. Kazkokia tragedija nieko siandien nepadariau namuose nei valgyt nei tvarka. Jis visada valgydavo ir miegodavo tai gal jau paaugo ir nebemiegos kaip anksciau?
Mašulia parašė:
Kiek jusu vaikuciai kakoja per para? Mano jau trecia para tik po karta i para. Matau kad visa diena stengiesi bet jai neiseina ir tik vakare pramusa jau. Kaip ir vi…
Manasis 2 ar 3 kart per para. Ypac gerai po biogajos. Brt buvo pora doenu kad ir po 1 karta. Siaip vaikai maitinami misiniu gali daryt 1 kart netgi per 2 paras.
kalistta parašė:
Siaip tai kudikius naturaliai isberia apie 3-4 savaite del mamos hormonu pokycio-tos priezasties tiksliai gal ne taip ivardinau,tik zinau, kad ne maistas...
Būtent, raudoni spuogeliai su baltomis viršūnėlėmis! Ačiū! Paieškosiu
Mašulia parašė:
Kiek jusu vaikuciai kakoja per para? Mano jau trecia para tik po karta i para. Matau kad visa diena stengiesi bet jai neiseina ir tik vakare pramusa jau. Kaip ir vi…
Musiskis bent tris kartus tai prikrauna, bet ir valgo daug
o jus vandenelio duodat tarp maitinimu? Nes man gydytoja sake, kad maitinant misinukais tai reikia. Gal irgi atlaisvintu labiau virskinima ;)
mamyte jauna parašė:
Mus pirmadieny vakare skiepino ir buvo rami. Senakt tik pradejo tai svarstau ar gali but paveluotai ar pilvukas vel. Del to klausiu kaip kitu vaikuciai
Del skiepo visokie reikalai gali pasireiks per tris dienas, tai dar gali but ir nuo skiepo. Bent mums taip daktare sake ir liepe butinai pranesti jei pastebetume kokia reakcija.
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai