Lijana v parašė:
Mamytes, o yra tokiu kur pacios nemaitina, neturi pienuko, ir valgot misinukus?
Yra, maitinu mišinuku.
Lijana v parašė:
Mamytes, o yra tokiu kur pacios nemaitina, neturi pienuko, ir valgot misinukus?
Yra, maitinu mišinuku.
Deena parašė:
Koki vitamina D3 naudojate? Vandens ar aliejaus pagrindu? Man gydytoja nieko neminejo,tai pirkau vandens tirpaliuka. Ir kaip duodate? Lasinate tiesiai i burnyte,ant…
Naudojam aliejaus pagrindu, lašinu po lasiuka tiesiai i burnyte, daktare sake jokiais budais nemaisyti i pienuka.
aanzelikaa parašė:
As nezadinu. Jei miega net nekvepuoju kad spet pailset. Nes pvz vakar nu visa visa diena ant papo ir rekaudama. Galva skauda. Spaudimas matyt jau mano svaigsta nes …
Ir manoji soskes nenori, bet bandau duot pridedu salia merliuka,glaudziu prie krutines ir supu,kartais padeda..nors akimirkai nurimsta,tada uzsnusta ir jau soskes nereik..
Maciul777 parašė:
As jusu vietoj nezadinciau. Maniske uzmiega 22-23, atsikelia 1 nakties ir 4 nakties. Pati niekuomet nezadinu. Kaip miega, taip. Dienom skirtingiau keliasi. Tai kas …
Na reiks pabandyti
nes labai nervai paskui mano pacios itemti, net nepasidziaugi tuo mazu zmogeliuku,kai mintys tik kada cia kel kada valgyt,tokia itampa visada..pabandysiu nekelti ir leisti miegot
o svoris pas mus tai labai geras
Gagare parašė:
Sveikos mamytes. Turiu didele problema. Man buvo mastitas daktaras israse antibiotiku. Baigus juos gerti labai sumazejo pieno. Jo vis dar lasas po laso yra abiejuos…
Po kiekvieno maitinimo nusitraukti dar pientraukiu, kad ir po lasa. Ir duoti ciulpti papa kad ir tusciai kuo ilgiau. Aisku sildyti pries dar lb gerai nes is giliausiu uzkampiu atleidzia pieno laselius ir greiciau signalas eina kad pieno truksta
Julianija parašė:
As esu is tokiu kuri maitina misinuku
Kokiu misinuku maitinat ir ar neturit problemu?
Vero80 parašė:
Kokiu misinuku maitinat ir ar neturit problemu?
Mes tai maitinam hippo anti refluxiniu, nes jis tirstesnis ir musu apzoriukas ji ramiau valgo, tai lyg ir viskas tinka
kazkaip kai suvalgo mp, tai atpilineja nemazai, o misinuka labai retai atpila.
astataa parašė:
Musu irgi megsta pacypaut valgydamas. Ima papuli pageria, spauna, pacypia ir taip kelis kartus kol man nusibosta ir matau kad nieko gero ir nebus ir tikrai nevalgys…
Palaukiu. Nes megsta pabudraut ir pabendraut, tai palaukiu kol uzsimanys pats miegot ir zysdamas uzmiega-duodu ta kruti kurioje maziau pieno pradzioje, bet buna, kad pasipraso ir antra pagert. Dabar tos keturios dienos pradejo veliaut eit miegot apie 22 val.-22.30 Tada kelia apie 1.30 ir antra karta apie 5.30.
aanzelikaa parašė:
Jo su tokiais maitinimais ir leliais nei iseit kazkur nei sventes pabut su seima![]()
Baikit. Ziurekit i viska paprasciau. Mes per sventes vaziuosim pas mano tevus 140 km dviem nakvynem ir sar dviem is tenai 100 km pas vyro tevus ir paskui atgal namo dar 70 km. Su pirmu daug vazinejom,pripratinom prie zmoniu ir problemu neturim-vaikas ir i darzeli eina be problemu ir zmoniu nesibaido.
BNeringa parašė:
Nu va nuo 10 ryto miegojo maniske tik 20 min..ir niekaip nesimigdo..ant ranku uzsnusta ,padedi ir vel taspats.. kaip jus uzmigdot savo mazuosius?![]()
Pabandykit isvedinti gerai kambari. Mano pirmas miegodavo tik stipriai grynam ore. Gal tai pades
kalistta parašė:
Palaukiu. Nes megsta pabudraut ir pabendraut, tai palaukiu kol uzsimanys pats miegot ir zysdamas uzmiega-duodu ta kruti kurioje maziau pieno pradzioje, bet buna, ka…
Isvedinau, nes 10 pavalge,tada iki 11 budravo ir pradejo migdytis. Idejau i vezimeli ir langa atidariau, tai 20 min pamiegojo ir i dudas. 12 val vel pavalge ir iki daba bandom miegot. Ant ranku uzmiega, bet tik paguldai ir vel i dudas.. :/
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai