Oooo parašė:
Mamos, o gal galite pasidalinti kokius ir kur pirkote spec šakutę ir šaukštelį vaikučiams? Kad jiems būtų patogu.. Nes aš vaistinėse dairiausi nieko neradau, pirk…
Mes nuo metukų naudojame šiuos įrankius

Oooo parašė:
Mamos, o gal galite pasidalinti kokius ir kur pirkote spec šakutę ir šaukštelį vaikučiams? Kad jiems būtų patogu.. Nes aš vaistinėse dairiausi nieko neradau, pirk…
Mes nuo metukų naudojame šiuos įrankius

Rramuneaa parašė:
Mes nuo metukų naudojame šiuos įrankius mums jie patys geriausi ir labai patogūs, per porw sav dukrytė pati jau išmoko geriausiai valgyti, o termosinę gertuvę galvo…
Aciu uz pasidalinima, tie termosiukai-puodeliukai labai faini. Reikes ir man paimt
janina0623 parašė:
Kiek kartų per savaitę mažylius maitinate:
1. mėsa
Mėsa beveik kasdien, žuvies tik kartą bandėm, jogurtas ar varškė panašiai kas antrą dieną (na, kažkas iš pieniško), kiaušiniai kas antrą savaitę (kai nusiperkam šviežių). Yra kur tobulėt 😊
janina0623 parašė:
1. mėsa
Mėsa kiekvieną dieną išskyrus vieną dieną į savaitę mėsą pakeičiu žuvimi. Jogurtas ar kefyras, ar varškė kiekvieną dieną. Kiaušinių neduodu, nes kada pirmą sykį trynio daviau stipriai suviduriavo, pilvą išpūtė toks kvapas buvo stiprus, blogas kakių... po kažkiek mėnesių dar sykį bandėme jau viso kiaušinio paragauti, tai vėl pilvelį paleido. Kiaušinius naudojame naminių vištų. Tai kiaušinių nebesiūlau.
janina0623 parašė:
1. mėsa
Mėsytę kasdien valgom, kiaušinius 1k/savaitę, žuvį-1k/savaitę, jogurtuką, varškytę-kasdien
Mes mesyte valgom kikviena diena, i savaite karta arba du kartus mesa pakeiciam zuvyte, kiausinio i savaite valgom karta arba du,jogurta,kefyra, balta suri ar tiesiog varske praktiskai kikviena diena ar bent kas antra tai tikrai. O arbateles geriam rytais zolialiu vaikiskas, diena vandenukas.
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai