Mamukynas parašė:
O man taip kankintis dar 5-6 dienas![]()
sulauksi ir tu, zinau ka tai reiskia ir tave suprantu, bet reikia kazkaip laikytis. Siaubingas laikotarpis, ypac kai as apie priscos rezultatus pagalvoju - nuplikti galima!!
Mamukynas parašė:
O man taip kankintis dar 5-6 dienas![]()
sulauksi ir tu, zinau ka tai reiskia ir tave suprantu, bet reikia kazkaip laikytis. Siaubingas laikotarpis, ypac kai as apie priscos rezultatus pagalvoju - nuplikti galima!!
Espera parašė:
sulauksi ir tu, zinau ka tai reiskia ir tave suprantu, bet reikia kazkaip laikytis. Siaubingas laikotarpis, ypac kai as apie priscos rezultatus pagalvoju - nuplikti…
Tai priscos tyrima greit atlieka..kada turi but atsakymai?man viena diena dare,kita pasake atsakymus
Kadisi parašė:
Tai priscos tyrima greit atlieka..kada turi but atsakymai?man viena diena dare,kita pasake atsakymus
Prisca kita diena, nipt per 7-8d, vaisiaus vandenu tyrimas per 2-3d.
Kadisi parašė:
Prisca jau kita dien aman pranese, kad blogas, tada nipt dariau, tai jo atsakymai pareis sian-ryt.
Espera parašė:
ir as sian arba ryt turiu nipt atsakymo sulaukt, jau sianakt emiau sapnuot testo atsakymus, ir ziuriu i lapa ir nieko nematau, ir taip visa nakti, lyg mergaite rode…
Mažiau stresuokit
juk nėra dėl ko jaudintis
kodėl jūsų mažiukui gali būti kažkas blogo
100 proc gausite teigiamus rezultatus
niekada negalim ajaudintis anskčiau laiko, kenkiat ir sau ir žirniukui kuriam tikrai būnant pilvuke to nereikia
Juzta parašė:
Na ir rytas.... gavau du laiskus su gerom naujienom... vienas is ju atsakyma is nhs tai del ds rizika 1:1013, o del edvarco ir patau 1:100000
O kas pasakys, kad blogos tos 13 dienos :)) liuks
sveikinimai
Doviliukas28 parašė:
Mažiau stresuokitjuk nėra dėl ko jaudintis
![]()
Prisca tyrimas buvo labai blogas, del to ir pergyvenau. Bet NIpt atsakymai geri, jokiu aneuploidiju
mergaites laukiousi
dabar jau laiminga, po tamsios savaites, prasvito mano si baisiai lietinga liepos 13 d!
ji dabar man pati graziausia diena
šaunu, sveikinimai!Espera parašė:
nipt atsakymai geri, jokiu aneuploidijumergaites laukiuosi
![]()
Inga Q parašė:
šaunu, sveikinimai!![]()
labai aciu
dabar ramiau pasidare ant sirdies
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai