nana22 parašė:
Mane teplioja jau 5 dienas, krutine nebe tokia jautri..geriu progesterona, jauciuosi slyksciai. Idomu ar nuo jo tas slykstumas, ar nuo nestumo..del kurio sekmes jau…
O stebejimui jusu i ligonine negulde?
nana22 parašė:
Mane teplioja jau 5 dienas, krutine nebe tokia jautri..geriu progesterona, jauciuosi slyksciai. Idomu ar nuo jo tas slykstumas, ar nuo nestumo..del kurio sekmes jau…
nana22 parašė:
Israse del tepliojimo ir maudimo. Geriu dar tik 3 d.
As jusu atveju eiciau tirtis prg ir daznai. Matyciau kaip kinta ir galbut didinti dozes reiktu arba staigiai susileisti.
Boružė taškuota parašė:
Ne, viena ginekologe atidave mano vaika likimui, kita israse hormonu.
antradieni eisiu ziuret ar plaka sirdute. Pagal ja turetu plakt. Gera zinia, kad maudimas tikrai praejo..bet savijauta ir vidine busena tai truksta zodziu.
nana22 parašė:
Israse del tepliojimo ir maudimo. Geriu dar tik 3 d.
Kokį progesteroną naudojat?
nana22 parašė:
Ne, viena ginekologe atidave mano vaika likimui, kita israse hormonu.antradieni eisiu ziuret ar plaka sirdute. Pagal ja turetu plakt. Gera zinia, kad maudimas ti…
Hm... tai jus pati, bet kurioje laboratorijoje nueikite ir issitirkige prg! Kam laukti? Jei jis kris tai negerai! Prg gali isgelbeti maziuka ❤️
Cepau parašė:
Kokį progesteroną naudojat?![]()
Gepretix
nana22 parašė:
Ne, viena ginekologe atidave mano vaika likimui, kita israse hormonu.antradieni eisiu ziuret ar plaka sirdute. Pagal ja turetu plakt. Gera zinia, kad maudimas ti…
Nieko sau.
As atvaziavau i priimamaji nakti tai pagulde be jokiu kalbu. Nesvarbu kad vaikuciui ta nakti echo rode tik 6+4
Irena 1992 parašė:
Labai skauda nugara Kaip pries menesines, kazi nieko blogg?;(
Man sav strenas skaudejo,ypac vakarais.skausmas nebuvo nepakenciamas,tik toks nuolatinis ir ikyrus.naktimis pagalve tarp koju dedavau,kad eitu uzmigti.dabar kelios dienos jau praeje,tai kitoks ir miegas pasidare
nana22 parašė:
Mano du nestumai buvo idealusjokio nepatogumo, tik dziaugsmas ir pasididziavimas didejanciu pilvuku
o dabar..visa spalvu palete
![]()
Pas mane ir
praeitas beveik be jokių simptomų, o dabar ištisai pykina, skauda galvą, silpna, norisi miego ir niekas neteikia džiaugsmo 🙈
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai