Agne_Ker parašė:
Man irgi maudena![]()
Man taip retkarciais uzeina pirmas nestumas viskas baisu 🙂
Agne_Ker parašė:
Man irgi maudena![]()
Man irgi jau pradeda jaustis emociju kaita.. atrodo ryte gyvenimas nebemielas, savijauta (atsiprasant) sudina, o po pietu as jau vaikstau laiminga visa... pati saves kartais nesuprantu, nebudingi man tokie nuotaiku pokyciai. Dziaugiuosi bent tuo, kad puikiai sekasi tvarkytis su pykciu, niekas neerzina manes, atsirado kantrybe
anksciau nezinojau ka tai reiskia
rida55 parašė:
Žiūrėkit kaip jaučiatės. Jei ne per stipru, nėra kraujavimo tai turėtų būti gimdos plėtimasis, bet jei jaučiatės neužtikrina ar tikrai blogai, visada pas gydytoją geriau :))
Pas mane emocijos normaliai, išskyrus jei parodo per TV kažką jautraus, tai ir Verkiu
su pirmąja taip nebuvo... Plius apetitas koks... Vyras juokiasi kad bus berniukas apzoriukas
Agne_Ker parašė:
Tai jau greitai, tik aišku suprantu tu kaip norisi greičiau... Lauksim gerų žinių![]()
O dvyniai ir pas mus gali buti
Nes seimoje yra. Aisku butu labai daug streso vienai juos auginti, bet aisku ir laime bei dziaugsmas dvigubas
Irena 1992 parašė:
Ojej ir AS biskuti bijau kad nepabegtu, nes pilve, nugaroj ir siaip labai labai dideli skauskmai
Man irgi naktim pamaudzia. Bet as tik su pozytiviom mintim esu
labas rytas. Bet kas per tvarka poliklinikose ar cia tik pas mus. Lankausi privaciai pas gine ir nori ten lankytis ir toliau, gine dave siuntima tyrimams, tai vakar ejau pas seimos gydytoja. Ten jau gydytoja seimos nieko nedaro nieko nezino, jei nori tyrimu turi eiti pas ju akusere, aisku nuejau, tai ji negalinti pasiusti tyrimu kol neisdave nesciosios korteles, pasiunte tyrimams ir jau liepe kas menesi lankytis, nors simta karta kartojau kad eisiu privaciai pas savo gydytoja. Palikau tyrimams krauja ir slapima, jokiu atsakymu nesulaukiau ir nezinau kur ten ju reiks issireikalauti kad galeciau nunesti savo ginei, bijau kad neduos.... ot verygano tvarka nori susidoroti su privaciais kabinetais.... tai gryzau pikta kai sirse, nes jauciaus labai apgauta... buciau zinojus buciau nunesus pati i labaratorija ir susimokejus pati uz tuos tyrimus, tai suprask kad nori dabar.... esu visiskam pasimetime. ir praita karta nuejus pas gine privaciai zmoniu mazai tebuvo apsidziaugiau kad nereikes ilgai laukti, nors anksciau reikdavo ir val ir dvi palaukti. Praejo tik 1.5 metu nuo gimdymo ir sitokios pertvarkos.
neringiukas08 parašė:
labas rytas. Bet kas per tvarka poliklinikose ar cia tik pas mus. Lankausi privaciai pas gine ir nori ten lankytis ir toliau, gine dave siuntima tyrimams, tai vakar…
Aš taip pat lankausi privat bet nėščiosios kortelę ir visus tyrimus darysiu savo poliklinikoje. Gausis dviguba priežiūra. Tyrimų atsakymai būs jūsų kortelėje o kortelę galima visada prieš važiuojant į privat konsultacija pasirašyti ir ją išduoda, bent jau pas mus.
swizze_vk parašė:
Mielos vakar sirdis negraziai nakti dirbo tai isgeriau sirdies lasu. Gerokai apnese mane ir supratau kad visgi ten yra allocholio tai pradejau vandeni gert wos ne k…
Jus tikrai nepakenket nuo sito vieno karto,nepergyvenkit taip
bet jeigu reikia sirdziai lasu,pasikonsultuokite su gyd,kas yra leidziama gerti bunant nesciai.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai