Malvinija parašė:
O kur jūs darysitės Nipt? Ar imate patį brangiausią variantą su daugiausia ligų?
Aš pati kol kas užsirašiau Vilniaus gimdymo namuose darytis (ten ir gimdyti planuoju, ir nėštumą prižiūrėti). Taip, patį plačiausią darysiu.
Malvinija parašė:
O kur jūs darysitės Nipt? Ar imate patį brangiausią variantą su daugiausia ligų?
Aš pati kol kas užsirašiau Vilniaus gimdymo namuose darytis (ten ir gimdyti planuoju, ir nėštumą prižiūrėti). Taip, patį plačiausią darysiu.
KarolinaP parašė:
Cia jau kiekviena kaip apsipres, daryti ar nedaryti tuos tyrimusnes kaina irgi ne visiems ikandama- 600 eur,tai tikrai pinigas+ konsultacija. Dziaigiuosi uz ta…
kad tai būtumėt žinojusi dar nėčia 3-4 mėnesį būtų buvę lengviau laukt ar auginti?
apskritai, žarnyno nebrandumas chromosomų anomalija? tikrai, nemanau, jog genetinė
Carpe_diem parašė:
Nu kad ne ;) gavus NIPT atsakymą galima greitai su kitu tyrimu apsisukti ir priimti reikiamus sprendimus, niekas nėštumo nutraukimo 20 sav. nedarys jau, lieps laukt…
Nėštumo nutraukimą daro iki 22 savaitės dėk medicininių priežasčių. O vaisiaus vandenis tiria tik nuo 16 sav, jei neklystų
Gerduciuke parašė:
O sakykite koki man tada tyrima darys santariskese? Paskambinus pasakiau kad esu rizikos grupeje nes virs 30 metu ir vaziuosiu su siuntimu nemokamai. Tai kuris cia …
O kurią saviatę važiuosit? Nes paprastai 12 sav. genetikai daro echo ir žiūriu, ar vaikas gerai vystosi. Jei norit NIPT, turit dar rašytis 9-10 sav.
Carpe_diem parašė:
O kurią saviatę važiuosit? Nes paprastai 12 sav. genetikai daro echo ir žiūriu, ar vaikas gerai vystosi. Jei norit NIPT, turit dar rašytis 9-10 sav.
As vaziuosiu 13 savaiciu kai bus lygiai. Gine paskaiciavo diena tikslia ir pavyko ta diena gauti vieta konsultacijai
Diadema parašė:
Dirbu ofise, nuo kokiu 10ryto jau bloga, nevemiu, bet, kaip cia kazkas rase, vemalas gerklej. Darbo daug, biuletenio pasiimt negaliu. O siandien dar karscio banga z…
Ir man emocijos keistos... kitaip nei su pirmaja buvo, ir laime ir pyktis ima kad blogai jauciuosi, net pati saves kartais nesuprantu... atrodo guleciau diena nakti po kaldra, nes nenoriu nieko!
Irena 1992 parašė:
Mes taipogi Dar tik su vyru tyliai dziaugiames;))
Mes taip pat planuojam per Kalėdas pasakyti šeimoms, jei kas nors anksčiau nepastebės, nes jau nemažai laiko bus
pažiūrėsim kaip reaguos į tokią dovaną
Samanta199 parašė:
sveikos mamytes! Man labai keista bet nai pilva nemaudzia ir neskauda..o man atrodo Kai gimda plečiasi ir vaikelis auga turėčiau nors kažką jausti.. gal kažkas nege…
Sveika. Nemanau kad čia blogai
man priešingai, dar iki sužinojimo pradėjo mausti kaip sergant ir iki šiolei. Labai neramina, toks jausmas, kad bet kada gali pabėgti.. prieš kelias dienas pradėjau gerti magnį, tai pamažėjo, retai kada besuduria
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai