2019.03.07 15:41 (prieš 7 m.)
Liuka parašė:
Na aš ką tik po vizito pas ginę. Paklausė ar ne su batais svėriausi, nes daug priaugau (2kg per 2 sav), pasakiau, kad esu patinusi, kraujo spaudimas pakilęs (visada…
Aš irgi pradėjau mąstyti, kad mane kuo greičiau į ligoninę išsiųsti nori dėl kraujospūdžio
Mano praeito apsilankymo metu kraujospūdis buvo taip pat pakilęs, bet kartais juk tai gali būti ir momentinis dalykas.Jau turėjau siuntimą į ligoninę, bet pasiskambinau ten dirbančiam gydytojui ir jis liepė tiesiog pasidaryti šlapimo tyrimą, sekti baltymą ir tiek. Galvoju, kad pakilti gali ir nuo intensyvesnio pajudėjimo, mano gydytoja dirba 3 aukšte, tai kol užpukšiu jau pridusus tikslą pasieliu
, tada jau visi tie matavimai psichologiškai veikia, o kiek esu domėjusis geriausia spaudimą matuoti ramybės būsenoj. Pradinis kraujospūdis mūsų visų turbūt buvo žemas, nes tokia karšta vasara buvo, tai natūraliai jis ir pakrito + dabar dar priaugtas svoris daro savo...Aišku, reikia atkreipti dėmesį į savijautą ir jeigu negerai tai net be siuntimo važiuoti į ligoninę