Joll parašė:
As jau 6 echo turejau, kita antradieni bus 7. Bet 7as jau bus pas genetikus. Nerimo tikrai yra, gal po genetiku jau bus jo maziau![]()
O kodel taip dažnai?
Joll parašė:
As jau 6 echo turejau, kita antradieni bus 7. Bet 7as jau bus pas genetikus. Nerimo tikrai yra, gal po genetiku jau bus jo maziau![]()
O kodel taip dažnai?
Koviukass parašė:
Oho, jau 3!!![]()
Mes ir jau tria turejom. Pirmas patvirtino nestumo fakta ur iskart pasake kad 2. Ir kad vietoj. Antras buvo patikrino ar plaka sirdeles.abiem plake. O trecia paziurejo vel, nes rasd siuntima i klinikas jau rimtam tyrimui.tai dabar 09.10. Turetu paaisketi kas per dvyniai, kas su placentom, ko toliau laukt ir .t.t. turetu ir lyti pasakyt. Labai laukiu sito vizito. Ir tikiuosi tik geru ziniu ;)
Piktute parašė:
O. Kodel jau trecias kartas pirmam trimestre?
Nežinau. Pirmą kartą žiūrėjo, ar yra nėštumas, antrą kartą ar plaka širdelė, davė nuotraukėlę , ir pirmadienį gal šiaip profilaktiškai, neįsivaizduoju. Pagal visų būsimų tyrimų lapą, kurį gydytojas davė pasirašyt, ten išvis gal tik 2 ar 3 echo priklauso per nėštumą.
Joll parašė:
Aj tai rekordas tau turbūt priklauso
Gal gresiantis persileidimas, buvo prieš tai kas nors atsitikę?
Panelė J. parašė:
Mes ir jau tria turejom. Pirmas patvirtino nestumo fakta ur iskart pasake kad 2. Ir kad vietoj. Antras buvo patikrino ar plaka sirdeles.abiem plake. O trecia paziur…
Jau pasakys lytis??
Panelė J. parašė:
Mes ir jau tria turejom. Pirmas patvirtino nestumo fakta ur iskart pasake kad 2. Ir kad vietoj. Antras buvo patikrino ar plaka sirdeles.abiem plake. O trecia paziur…
Jum echo darys?
A444 parašė:
O kodel taip dažnai?
Todel, kad nestumas padidintos rizikos ir iki siol buvo gresiantis persileidimas.
rudagazele parašė:
Aj tai rekordas tau turbūt priklausoGal gresiantis persileidimas, buvo prieš tai kas nors atsitikę?
Panasu, kad tikrai rekordas mano
Taip, pries si nestuma buvo 3 nesekmingi nestumai su ankstyvais persileidimais.
Heladar parašė:
Ar kuriai nors padidejes cukraus kiekis ir kiek nustate? Man 5,15. Ryt eisiu daryt kazkoki testa su gliukoze. Reikes jos isgerti du kartus. Ar kuri nors daret tai? …
As geriau bet man tik viena kart tereikejo tos gliukozes gerti. Pasiimkite citrinos issispauskite sulciu nebus slykstus gerti man tai gyditoja taip patare
rudagazele parašė:
Aj tai rekordas tau turbūt priklausoGal gresiantis persileidimas, buvo prieš tai kas nors atsitikę?
Nu tipo pasako. Cia ksi su dvyniais daro kazkokia spec echo. Del tolimesnes nestumo eigos ir galimu scenariju.
Sveikos merginos, vakar buvau pas gydytoja 3iam vizitui, deja nedare echo (nes darytas pries 2 sav), uzvede nesciosios kortele ir paskyre tyrimus. Dabar 10 savaiciu, tai uz 2 sav einu echoskopijai. Is mokamu tyrimu paskyre tik toksoplazmozes, net nezinau kokie dar galimi.
Sake privaloma nesiotis nesciosios kortele su savimi visada ir nusipirkti didesne rankine tam
(nes mano mazyte). Ar jus nesiojates?
Gydytoja sake darbe galesi apie 16 sav pasakyti, tai vaje galvoju kaip ilgai slepti..
Nesusirasiau klausimu tai aisku pamirsau paklausti del pamaudenimo tokio kaip pries mmm, bei retkarciais spazmais tokiais, tai.. ..tikiuosi viskas ok (maciau jau siandien buvo mineta).
Beje nusipirkau nestukiskas kelnes is hm su tuo pilvu, tai laaabai patogu, tik vis bijau kad pasimatys jei bliuskute bus trumpesne.
Sake i 12 sav echo galima vyra atsivesti, ar jusiskiai eis?
Nepasimetusi parašė:
Sveikos merginos, vakar buvau pas gydytoja 3iam vizitui, deja nedare echo (nes darytas pries 2 sav), uzvede nesciosios kortele ir paskyre tyrimus. Dabar 10 savaiciu…
Maniškis eis į echo, nes liepiau
šiaip nesiveržia savo noru...
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai