Beatrissss parašė:
Sapnavau 3 naktis berniuka, turesiu 2 sunu
As nei karto nebuvau sapnavusi berniuko., visad mergyte ! Laukiuosi antro sunaus ! 💋😍🥰
Beatrissss parašė:
Sapnavau 3 naktis berniuka, turesiu 2 sunu
As nei karto nebuvau sapnavusi berniuko., visad mergyte ! Laukiuosi antro sunaus ! 💋😍🥰
Oryt parašė:
Čia man atrodo tie sapnai tai tiesiog pasamone. Ko labai nori ta ir sapnuoji🙂 aš tai iš vis tokiu sapnu nesapnuoju😄
waiwa1401 parašė:
Čia man atrodo tie sapnai tai tiesiog pasamone. Ko labai nori ta ir sapnuoji🙂 aš tai iš vis tokiu sapnu nesapnuoju😄
Butent 100% isitikinau kad tikrai pasamonej uzsifiksuoja ir tiek ! As busiu viena pagerbta tarp vyru ! 😍🙈🥰
Oryt parašė:
Sapnuodavau kad gimdau sunu, visada. O Vietnam sapne pagimdziau sunu o vyras atnese ruzavus rubus. Per echo parode mergyte..
agnedani parašė:
Sveikos, šnd buvau pas ginekologė ir pasakė kad turėsim mergyte!!! 😊😊😍 O gimdymas bus Rugsėjo 11 diena 😍😊 Tokia faina šnd diena 😊
Sveikinimai!😊 Rugseji?
Justika parašė:
Sveikos. Šiandien ir aš buvau pas ginekologe, lygiai 18sav. Pagal echo. Na ir tarp kojyčių pamatė, kad bus berniukas 💙 Aš vis sapnuodavau mergaite, o vyras berniuką…
Nu va sveikinimai 😀
empressa parašė:
Buvau vakar echo. Net neziurejo lyties, sake, kad dar per mazas vaisius. Eisiu privaciai kita savaite 4D ir tikiuosi suzinoti💘
Na kas per daktare, nuo 16sav lytis matos, ar net anksciau...Parodija
Melyna123 parašė:
Na kas per daktare, nuo 16sav lytis matos, ar net anksciau...Parodija![]()
Man 12savaitėj jau pamatė, kad mergytė, 13.6 patvirtino kad mergaitė, 19sav, garantuotai pasakė, kad mergaitė 😄
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai