amberiukas parašė:
As siandien pradejau galvoti, kad mano tokia rami, nes nezindau 🙄 Gal nera to tokio rysio stipraus su manim ir nereikia buti prilipus. Nuo pat gimimo ant ranku nemi…
Tobula 😁 mes raminames ant papsio tik.. 😄 Tai nuolat niurzga
amberiukas parašė:
As siandien pradejau galvoti, kad mano tokia rami, nes nezindau 🙄 Gal nera to tokio rysio stipraus su manim ir nereikia buti prilipus. Nuo pat gimimo ant ranku nemi…
Tobula 😁 mes raminames ant papsio tik.. 😄 Tai nuolat niurzga
Mūsų irgi sunkiai su ramiu budravimu.. Arba miegot, arba klykt. Gal jeigu nuotaika yra, tai 15 min pabudraus vienas, o po to reik nešioti, rodyti kažką - tada dar ištempia kokių 15-20 min, o poto jau niekas neįdomu... Nelaimingas dėl visko
deja, toks budravimas per dieną būna vienas, kiti visi verkimai 🙈 bet turiu vilties, kad čia charakterio ypatumas + laikas, augant turėtų keistis
tikiuosi.. Nes pirmagime buvo panaši, o vat antras ramiai ir ilgai budraudavo.
Joana8 parašė:
Mamytes, pasidaliniit koki.Vitamina D duodat maziukams?
štai šį:
https://www.gintarine.lt/oiledixin-vitaminas-d3-aliejinis-tirpalas-10-ml
satyriuke parašė:
Mamytes, kurios maitinate pacios, ar jusu vaikuciai tustinasi kiekviena diena?
Dazniausiai tustinasi kas antra diena. Bent dabar kokia savaite yra taip pas mus.
braskyte22 parašė:
Tobula 😁 mes raminames ant papsio tik.. 😄 Tai nuolat niurzga![]()
Ir mes taip, ir dar dieglius turim tai pas mus tikras balius buna vakare... iki nakties. Tai pyksta ant papuko, musasi su rankom, tai jau valgo. Zodziu reikia pastangu kad itikti😁
Gal kas stebi kiek ml pieno suvalgo per para? cia kas misinuku maitina.. mums 3cia savaite prasidejo treciadieni. Buna kas 2h valgo buna kas 4h... bet per para 650-700ml iseina. Skaiciau turi suvalgyti 1/5 savo svorio.... tai pagal sia schema mes per mazai suvalgom...nes gimem virs 4kg... o ziurint i misinuka tai 400g uztenka 4-5dienom 🤔🤔🤔
Makytaaa parašė:
Na aš prašiau pati, kurie būtų vandens pagrindu. Tai tokiems reikėjo recepto, bet bent jau nuo tokių vitaminų vaikas neatpilinėja. Nei nuo kitokių![]()
O kokius jums paskyre? Koks pavadinimas? Ir mums gydytoja israse D vitamino vandens pagrindu, Aquadetrim vadinasi. Po lasiuka per diena, sake, jau nuo pirmu dienu galima. Tik maziukui tu lasiuku skonis nelabai, susiraukia kaskart. Gerai, kad isspjaut nemoka
satyriuke parašė:
Aha, tai man reikia skambinti datarei, nes mano per ilgai nesitustina
Kiek laiko
Kanele parašė:
Va toki vitamina D3 vandens pagrindu
Ir mums toki israse. O kaip jus sugirdote? Tiesiai is buteliuko lasinate i burnyte? Bijau, kad per daud neprilasetu☺️
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai