Kisulita parašė:
Ten veiduką su būčiniu netyčia uždėjau 🙈 Net nepastebėjau, kad ne tą paspaudžiau 🙈😆
Nieko tokio 😊 ar bandėte krakmolą? Kažkiek geriau?
Kisulita parašė:
Ten veiduką su būčiniu netyčia uždėjau 🙈 Net nepastebėjau, kad ne tą paspaudžiau 🙈😆
satyriuke parašė:
Užpakaliukas papudruotas, žiūrėsim kaip vakare bus, ar geriau bus 🤞
debesujura parašė:
O kaip pas jus su rankovių ilgiu mažiukams? Pas mano, tai rankovės geros jau būna tada, kai bamba plika 😁 o jei ilgis marškinėlių geras, tai tada rankovės per ilgos…
Pas mus kaip tik , jei ilgis geras, tai rankoves jau trumpos 😁
Lofficiel parašė:
Pas mus kaip tik , jei ilgis geras, tai rankoves jau trumpos 😁
Nestandartiniai vaikai 😂 mano pastoviai atraitotom rankovėm varo 😁
debesujura parašė:
O kaip pas jus su rankovių ilgiu mažiukams? Pas mano, tai rankovės geros jau būna tada, kai bamba plika 😁 o jei ilgis marškinėlių geras, tai tada rankovės per ilgos…
Pas mus ir pastoviai rankoves tris kart atriest reikia 😀
debesujura parašė:
Nestandartiniai vaikai 😂 mano pastoviai atraitotom rankovėm varo 😁
O koks ūgis?
Lofficiel parašė:
O koks ūgis?
11 mėn matavom namie, tai 76 cm. Svoris 8.2 kg. Su kelnėmis irgi panašiai pas mus, kai jau per juosmenį geros, tai trumpos dauguma 😁
debesujura parašė:
11 mėn matavom namie, tai 76 cm. Svoris 8.2 kg. Su kelnėmis irgi panašiai pas mus, kai jau per juosmenį geros, tai trumpos dauguma 😁
Tai smulkute labai, ner ko noret del kelniu 😃 o del rankoviu pas mus ta pati beda kaip pas jus 😃nors 72cm ir 9.2kg buvo 11men 😃
Kisulita parašė:
Nu tikrai, gi žiūrkės metai buvo 🙈 Labai tinka maniškiui - rausiasi šiukšlėse, valgo visokias nesąmones, kurias randa ant grindų 😄
Manasis irgi buvo megèjas šiukšlių dėžėje raustis, bet pagaliau pavyko tuo klausimu išauklėti
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai