Xygirl parašė:
O nuo kada paskelbtas karantinas? Aš vakar skambinau registruotis, tai man nieko neužsiminė apie tai![]()
Kaip supratau nuo šendin, nes vakar irgi nieko negirdėjau, o kaip tik lankiausi pas ginę.
Xygirl parašė:
O nuo kada paskelbtas karantinas? Aš vakar skambinau registruotis, tai man nieko neužsiminė apie tai![]()
Kaip supratau nuo šendin, nes vakar irgi nieko negirdėjau, o kaip tik lankiausi pas ginę.
justina94 parašė:
Svarbiausia daug laiko praleiskit gulėdama, ilsėkites. Neapkraukit kaklelio, viskas bus gerai 😇 ir man buvo sutrumpėjas nuo 12sav praleidau namuose lovoj, vaistai i…
Dar vaikštau į darbą, bet namie daugiau pagulinėju, saugaus, vengiu rankas kilnoti, mažus svorius ir pan. Ai kažkaip po pirmo nebebijau neišnešiotukų, sakiau kad tik ne mažesnis nei 34sav o daugiau kaip nors
RaimondaMa parašė:
Oi dar pačioj nėštumo pradžioj skaitinejau, kad tokia būna, nusistebėjau ir pagalvojau " gal nebus man" 🙈 Kaip lengvinot padėtį prieš miegą?
Aš nieko nedariau, šiaip kažkokių vaistų, kaip nuo slogos ir nerekomenduoja naudoti. Galima jūros vandenį, kad palengvint kvėpavimą
olaura parašė:
Dar vaikštau į darbą, bet namie daugiau pagulinėju, saugaus, vengiu rankas kilnoti, mažus svorius ir pan. Ai kažkaip po pirmo nebebijau neišnešiotukų, sakiau kad ti…
O jei rizika nuo pat pradžių dėl kaklelio, kodėl neapsiuvo? 🤔
justina94 parašė:
O jei rizika nuo pat pradžių dėl kaklelio, kodėl neapsiuvo? 🤔
Net neužsiminė apie tokią galimybę🙄
Xygirl parašė:
nuo siandien 9 ryto
olaura parašė:
Net neužsiminė apie tokią galimybę🙄
Galbūt dar nėra baisiai sutrumpėjas, o kad ir dar į darba leidžia eiti.. 😊
Karo262 parašė:
nuo siandien 9 ryto
Hm... Na, įdomiai. Dar laiko yra šiek tiek, žiūrėsim kas ir kaip. Likimo valiai gal, vis tik, nepaliks
Pupa uo parašė:
Sveikos, dėl biliotenio einate pas šeimos daktare ar ginekologe?
Pas šeimos
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai