Karo262 parašė:
guliu vaiko ir moters klinikoj , siuo metu paskelbtas karantinas nieko neileidzia
Jetus... Baisu
Karo262 parašė:
guliu vaiko ir moters klinikoj , siuo metu paskelbtas karantinas nieko neileidzia
Jetus... Baisu
Karo262 parašė:
O kas nutiko, kad gulit? 🎈
Leukotėja parašė:
O kas nutiko, kad gulit? 🎈
nugara skaudejo pilva silpna
olaura parašė:
Jau dabar gimdos kaklelis patrumpėjęs, nuo pat pradžios dėl galimo persileidimo stebima. O ir šiaip neįsivaizdavau, kad taip fizinė sveikata gali suprastėti nėštumo…
Svarbiausia daug laiko praleiskit gulėdama, ilsėkites. Neapkraukit kaklelio, viskas bus gerai 😇 ir man buvo sutrumpėjas nuo 12sav praleidau namuose lovoj, vaistai ir gulėjimas padėjo išnešioti iki galo 😊
Karo262 parašė:
gal zinot kelinta valanda vmk duoda pietus?
Nuo 13val
RaimondaMa parašė:
Sveikos mamytės ☺️ Kaip jums su kvėpavimu? Pradžioj galvojau sloga, bet jau kelinta savaitę nosies užgulimas nedingsta. 😏
Tai sveikinu su nėščiosios sloga
man buvo lygiai tas pats
pasveiksite, kai pagimdysite
Pirmąkart parašė:
Tai sveikinu su nėščiosios slogaman buvo lygiai tas pats
pasveiksite, kai pagimdysite
![]()
Oi dar pačioj nėštumo pradžioj skaitinejau, kad tokia būna, nusistebėjau ir pagalvojau " gal nebus man" 🙈 Kaip lengvinot padėtį prieš miegą?
Karo262 parašė:
O nuo kada paskelbtas karantinas? Aš vakar skambinau registruotis, tai man nieko neužsiminė apie tai
15 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai