Renaciuke111 parašė:
Sveikos, gal kuri nors esat iš Šiaulių rajono? Ką žinot apie vaiko kraitelį? Girdėjau, kad rajonas ne daiktais, o piniginę išmoką duoda: 150 eur kai gimsta vaikas, …
Teisingai. Rajonas gauna pinigeliais.
Renaciuke111 parašė:
Sveikos, gal kuri nors esat iš Šiaulių rajono? Ką žinot apie vaiko kraitelį? Girdėjau, kad rajonas ne daiktais, o piniginę išmoką duoda: 150 eur kai gimsta vaikas, …
Teisingai. Rajonas gauna pinigeliais.
Renaciuke111 parašė:
Teisingai
olaura parašė:
Sveikos. Aš iš Šiaulių raj., dirbu Šiauliuose. Terminas liepos 19, bet nežinau, ar ištempsiu iki tol, pirmas 34sav gimė...
Del ko galvojat kad neistemsit?
laimada parašė:
Teisingai
Negausiu pinigėlių, nes deklaruotoj gyvenamoj vietoj turi gyventi ne trumpiau 1 metų... O mes nuo spalio 1 d tegyvenam.. 😒
GiMa parašė:
Del ko galvojat kad neistemsit?
Jau dabar gimdos kaklelis patrumpėjęs, nuo pat pradžios dėl galimo persileidimo stebima. O ir šiaip neįsivaizdavau, kad taip fizinė sveikata gali suprastėti nėštumo metu. Na bet viskas gerai, svarbu mažasis juda, auga, tai turi būti gerai.
olaura parašė:
Jau dabar gimdos kaklelis patrumpėjęs, nuo pat pradžios dėl galimo persileidimo stebima. O ir šiaip neįsivaizdavau, kad taip fizinė sveikata gali suprastėti nėštumo…
Su tais sutrumpejusiais kakleliais pas mane TD sausio grupej daug buvo... Tiek bijoja ten ir visos vos ne pernesioja kai tycia 😂 bet jum svarbu daug ilsetis dabar ir saugotis. Man antras nestumas nepalyginamai sunkesnis buvo sveikatos atzvilgiu. Su pirmu lb. Gerai jauciaus tiek kad anksti pilvas islinda lb. Stora buvau is pilvo sunku del to buvo... O daugiau baika buvo... O va su antru tai jau buvo kapec sveikatai. Na jus laikykites, pusiaukele yra, gulekit ir ilsekites 👌😇
Xygirl parašė:
Sveikosiškilo klausimas. 16 d. užsirašiau tam didžiajam echoskopui Moters ir vaiko klinikoje. Pas Domarką. Ar būsimas tėvelis gali eiti kartu ar lieps už durų l…
guliu vaiko ir moters klinikoj , siuo metu paskelbtas karantinas nieko neileidzia
Xygirl parašė:
Sveikosiškilo klausimas. 16 d. užsirašiau tam didžiajam echoskopui Moters ir vaiko klinikoje. Pas Domarką. Ar būsimas tėvelis gali eiti kartu ar lieps už durų l…
Gali buti kartu😁 mano ir vyresnelis 5 metuku ejo kartu lb. Jam idomu buvo. Tada ir parodem broliuka
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai