Ausragen parašė:
Sveikos mamytes. Man 6 savaites snd dare skana bet ne girdejo vaiko sirdeles plakimo.😦 atidejo kitai savaitei. Kaip bijau kad ji neplaka 😢😢😢
Sirdeles taip anksti negali girdeti. Gal nemate pulsuojant? O puslytej gyventoja mate?
Ausragen parašė:
Sveikos mamytes. Man 6 savaites snd dare skana bet ne girdejo vaiko sirdeles plakimo.😦 atidejo kitai savaitei. Kaip bijau kad ji neplaka 😢😢😢
Sirdeles taip anksti negali girdeti. Gal nemate pulsuojant? O puslytej gyventoja mate?
AneTaM parašė:
Gal ir pulsuojant tik labai nuliudau nesu laukiu kitos savaites. Taip vaisius yra viskas gerai. Tik sake viena kiauside lb aktyvi
Ausragen parašė:
Gal ir pulsuojant tik labai nuliudau nesu laukiu kitos savaites. Taip vaisius yra viskas gerai. Tik sake viena kiauside lb aktyvi
Viskas bus gerai
man per pirma vizita irgi nemate sirdeles pulsuojant
AneTaM parašė:
Viskas bus geraiman per pirma vizita irgi nemate sirdeles pulsuojant
![]()
Lb meldziuos ir tikiuosi kad viskas bus gerai.
Ausragen parašė:
Kai du pirmi nestumai jokiu bedu ne turejau. Tai lb man cia naujiena.
Tiesiog gal truksta keliu dienu kad ja pamatytu
tikrai manau viskas gerai
AneTaM parašė:
Tiesiog gal truksta keliu dienu kad ja pamatytutikrai manau viskas gerai
![]()
Tikiuosi🙏
nesidomek parašė:
O kaip savijauta, kurioms plius minus 10sav ar nepamaudzia pilvo? Ar neatsirado kazkokiu kitokiu nauju pojuciu? 😁
Mažėja pojūčiai, o papai dar labiau didėja 🤣🤦♀️
nesidomek parašė:
O kaip savijauta, kurioms plius minus 10sav ar nepamaudzia pilvo? Ar neatsirado kazkokiu kitokiu nauju pojuciu? 😁
Man būna padilgcioja, bet manau normalu. Gimda auga,organai keicia lokacija ;)
O man krutine neskausminga, nieko neskauda, pilvo nesimato.. net ryte tikrai atrodo, kaip kazkas rase, kad idubes... viskas ant tiek iprastai kad neitikiu kad laukiuosi🤔 tikrinausi kai buvo virs 8 sav. Ir buvo viskas ok. Sekantis vizitas 12 sav. Santarose skanui. Sakykit ar yra skirtumas kada pasimato pilvukas kai placenta priekineje ar uzpakalineje sieneleje? 🤔
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai