dijaviko parašė:
O man krutine neskausminga, nieko neskauda, pilvo nesimato.. net ryte tikrai atrodo, kaip kazkas rase, kad idubes... viskas ant tiek iprastai kad neitikiu kad lauki…
Priklauso nuo genų, judesius galit prasčiau jaust jei bus prieky
dijaviko parašė:
O man krutine neskausminga, nieko neskauda, pilvo nesimato.. net ryte tikrai atrodo, kaip kazkas rase, kad idubes... viskas ant tiek iprastai kad neitikiu kad lauki…
Priklauso nuo genų, judesius galit prasčiau jaust jei bus prieky
Spalinukas parašė:
Kiek laiko reikia nebūt valgius prieš rytinį slapima? Ryt noriu priduot
Aš tai tik naktį nevalgau
Spalinukas parašė:
Kiek laiko reikia nebūt valgius prieš rytinį slapima? Ryt noriu priduot
Užtenka naktį nevalgyt, nors aš kai paskutinį kart dariausi buvau ir valgius ir gerus bet visus negerų mus ir taip parodė
Sveikos. Jungiuosi ir aš prie grupės, bet kol kas labai nedrąsiai 😊 Kaip ir turbūt nemažai iš jūsų esu turėjusi neaivystantį, tai dabar labai atsargiai žiūriu į nėštumą. Ir vat iš kart su neaiškumais. Kovo 4 d. buvau pas ginę, bet toks žaibiškas vizitas, pažiūrėjo, yra, sako lygiai 7 sav., toliau pasiuntė pas akušerę, nes poliklinikoje ji prižiūrės nėštumą. Buvau jau pas akušerę, tai mane jau pas šeimos gydytoją užrašė, echoskopijai dar vienai, vėl atgal pas ginę 🤦 Kas lankotės viešojoje, jus irgi tiek siuntinėja? Su buvusiu nėštumu labkiausi motinystės centre, tai viskas kažkaip paprasčiau buvo 🤷
Ir dar vienas klausimėlis. Kurios buvote apie 7-8 sav. echoskopijai, kokio dydžio jūsų mažyliai buvo? Maniškį išmatavo 1,39 cm. ir man nesueina skaičiai, nes man sakė, kad čia 7 sav., nors internete randu, jog apie 1 cm. būna 7 sav. Tai taip ir nesuprantu kiek man savaičių 🤦
Kisulita parašė:
Sveikos. Jungiuosi ir aš prie grupės, bet kol kas labai nedrąsiai 😊 Kaip ir turbūt nemažai iš jūsų esu turėjusi neaivystantį, tai dabar labai atsargiai žiūriu į nėš…
Kai pagal echo buvo 8+3 (pagal mmm 8+6), tai buvo 1.91 cm dydžio 🙂
kriopena parašė:
Sveikos, pasidalinkit patirtimi ar darysites genetinius tyrimus, pastojusios virs 35m? Man 37 ir testas siuo metu teigiamas☺️. Aciu!
Kaip tik klausiau kitoje grupėje. Jeigu echo mayo tik 12sav.arba kol papuoli pas ginekogis, tada pas genetikos ir ateina 12savaiciu.o tada vėlu? Ar rizikos faktorių būna, kokie extra?
sesule parašė:
As ir 32 budama del sventos ramybes dariausi. Tiksliau nuvykau i genetikos klinika ten viska apziurejo detaliai ir issamiai tarp 18-22 savaites. Si kart tapati dary…
Bet papuolė te tik 18sav?bet pvz atlieka tokius tyrimus ir jeigu ką sblogai. Pakeisti jau nieko negalima juk?
nesidomek parašė:
O kaip savijauta, kurioms plius minus 10sav ar nepamaudzia pilvo? Ar neatsirado kazkokiu kitokiu nauju pojuciu? 😁
Man pamaudžia pilvą, kartais net gan stipriai...bet viskas kaip ir gerai ☺️
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai