Ruuutis parašė:
Sveikos, naujai prisijungiau.🙈 Manau (😀😀) kad laukiuosi, nors pas daktaryte dar nebuvau, vis ruosiausi uzsiregistruot, o dabar tas virusas.. Viena diena atrodo kad …
Zinoma laukiesi sweikinu
Ruuutis parašė:
Sveikos, naujai prisijungiau.🙈 Manau (😀😀) kad laukiuosi, nors pas daktaryte dar nebuvau, vis ruosiausi uzsiregistruot, o dabar tas virusas.. Viena diena atrodo kad …
Zinoma laukiesi sweikinu
Sun. parašė:
Aga man dabar 37,2 galva sunki.. bet nei gerkles skauda, nei slogos nera nesuprantu... tik siek tiek pykinablem, kad tik nekiltų daugiau
Skaičiau, kad kelios dalys gali taip svyruoti. Ypač pirmame trimestre, tai laikykim, kad tai normalu tada
Sun. parašė:
Aga man dabar 37,2 galva sunki.. bet nei gerkles skauda, nei slogos nera nesuprantu... tik siek tiek pykinablem, kad tik nekiltų daugiau
Tokia temperatūra nėštumo metu yra normalu
Cabrio parašė:
O yra dar kam nors, kad vakarais pakyla temperatūra? Nes man vis vakarais šalta, jėgų nėra, o pasimatavus temp. 37,2, 37,3 :/
Temperatūros nesimatavau, bet jaučiuosi panašiai, prasta savijauta, šaltis krečia, naktį būna pabundu krečiama šalčio, negaliu miegoti... Iš pradžių irgi galvojau, kad kažką pasigavau, bet prieš kelias savaites padarė man kraujo tyrimus, tai viskas buvo tvarkoje, nebuvo prie ko prisikabinti, tai matyt organizmas taip reaguoja į nėštumą.
Greta_Mali parašė:
kaip jums nestumo laikotarpiu su oda? man labai sauseja veido oda ir dziusta burna, lupos:/ kaip jums?
Maniškė visada sausa būdavo, tai dabar tas pats, bet vat ant pečių skausmingų spuogų atsirado 😩
AaBbCc parašė:
Ar yra kam pykinti pradeda i pavakare, o ypac vakare? Atsikeliu ryte, galiu valgyti viska, nepykina, jauciuosi gerai. Bet vakare tai sakes, net iki vemimo. Pradejau…
Man gal prieš savaitę perėjo pykinimas į antrą dienos pusę, iš pradžių pykino ištisai visą parą, o nuo 8 sav. tik po pietų, vakarėjant labiau prasideda 🤢
Kisulita parašė:
Man gal prieš savaitę perėjo pykinimas į antrą dienos pusę, iš pradžių pykino ištisai visą parą, o nuo 8 sav. tik po pietų, vakarėjant labiau prasideda 🤢…
Smagu, kad as ne viena tokia
AaBbCc parašė:
Smagu, kad as ne viena tokia![]()
Čia manau, dauguma kamuojasi tokiais "smagumais" 😆 Šiandien vakare jau galvojau graikiškas jogurtas išlips atgal 🤢 Blogiausia, kad pykina, valgyti nenoriu, bet jeigu nepavalgau per prievartą, tai po to atsigulus skrandį skauda ir negaliu užmigti 🙆 Belieka džiaugtis, kad nevemiam ištisą dieną ir nereikia ląšelinių statyti 🙏
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai