Kisulita parašė:
Nėštukės, kurios buvote Northway per karantiną, kai ten su parkavimu reikalai? Ankščiau tai buvo neįmanoma rasti vietos 🤔
Kai važiavau praėjusią savaitę buvo vietos net prie centrinio įėjimo.
Kisulita parašė:
Nėštukės, kurios buvote Northway per karantiną, kai ten su parkavimu reikalai? Ankščiau tai buvo neįmanoma rasti vietos 🤔
Lynx parašė:
O, kaip gerai, ačiū 😊
Prisidirbau aš normaliai...
Savaitgali tvarkiausi, ir tik vakare suzinojau kad negalima dirbti iskeltomis rankomis. Toliau, vakar vakare suvalgiau konservuotu ananasu. Nezinau ar del to, bet galva plysta, ryte vemiau labai, jau kuris laikas taip nebuvo. Paskaiciau katik, kad negalima nestumo metu ananasu
as jau nebezinau ka dar blogo per kvailuma prisidarysiu, tikiuos nepakenkiau maziukui 😥
Kanele parašė:
Prisidirbau aš normaliai...
Savaitgali tvarkiausi, ir tik vakare suzinojau kad negalima dirbti iskeltomis rank…
Dėl ananasų nesukit sau galvos, kad jis pakenktų turit suvalgyt nerealius jo kiekius. Todėl aš visada jei tik noriu drąsiai skanauju
Kažkur skaičiau, kad tai tik mitas dėl iškeltų rankų, svarbiausia nepersidirbt/nepervargt.
Nusiraminkit, pasilsekit ir džiaukitės pilveliu, nes kas tikrai kenkia leliukui tai tik jūsų nerimas
helmi parašė:
Dėl ananasų nesukit sau galvos, kad jis pakenktų turit suvalgyt nerealius jo kiekius. Todėl aš visada jei tik noriu drąsiai skanauju![]()
Ačiū labai, na dirbau tikrai su protu, nemanau, kad pervargau. Gal čia tiesiog visa ta savijauta sutapimas
Kaprizas1 parašė:
Merginos, ar jūs pakeitėt veido kremus ar naudojat viską taip kaip ir prieš nėštumą? Mane labai pradėjo berti.. :/
Visų organizmas skirtingai reaguoja, man pradėjo sausėt nors visada T zona buvo riebi, o dabar šakes, tai dabar kaip tik kremų išbandymo etape🤷🏻♀️😊
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai