Kisulita parašė:
Geras jūsų tyrimas, 13, 18, 21 chromosomų po dvi, papildomų nėra, reiškia viskas puiku 🤗 Mikrodeliacijose patologijų nėra, ir kiek įžiūriu, tai lytinių chromosomų s…
ACIU jUMS LABAI, APRAMINOTE :)*
Kisulita parašė:
Geras jūsų tyrimas, 13, 18, 21 chromosomų po dvi, papildomų nėra, reiškia viskas puiku 🤗 Mikrodeliacijose patologijų nėra, ir kiek įžiūriu, tai lytinių chromosomų s…
ACIU jUMS LABAI, APRAMINOTE :)*
Juratinka parašė:
Man rausti nerausta atrodo, bet tas kelis šiltesnis už kitą, ir patines, nors patinES jis jau kokį pora metu. Bet tik snd užėjo didžiulis skausmas, atrodo kaip sukt…
O kaip jus gydete? Nes kai laukiuosi mažai kas galima.. O gal savaime praėjo?
Kanele parašė:
Ar man tik atrodo ar didžioji dalis berniukai čia![]()
Pasirodysim ir mes, siandien buvom del rauksles matavimo ir genetiniu tyrimu is kraujo. Kadangi gyvrnu Vokietijoj sumokejau 130€. Dar klause gydytoja, ar noriu zinoti lyti, sakau, turbut berniukas, bet ji nei taip, nei ne nepasake, kai pradejau klausineti, sake ateiti po dvieju savaiciu del lyties. Taigi manau, kad bus dar vienas bernelis.
Laba. Zodziu siandien ryte paime 4kraujo is venos. Tyrimams. 👍 Ir po paiemimo man po biski pradejo skaudeti galva iki dabar.. ar tai gali itakoti del to kad paimtas kraujas????? Ar cia su spaudimu kazkas? pries kraujo tyrima sake nieko nevalgyti.
Pavalgiau tik po kraujo davimo .
Ssssaulute parašė:
Laba. Zodziu siandien ryte paime 4kraujo is venos. Tyrimams. 👍 Ir po paiemimo man po biski pradejo skaudeti galva iki dabar.. ar tai gali itakoti del to kad paimtas…
Man irgi ėmė 4 buteliukus kraujo nevalgius, bet neskaudėjo galvos, bet žinoma gali būti nes pvz vandens irgi ne geret..
Ssssaulute parašė:
Laba. Zodziu siandien ryte paime 4kraujo is venos. Tyrimams. 👍 Ir po paiemimo man po biski pradejo skaudeti galva iki dabar.. ar tai gali itakoti del to kad paimtas…
Man skaudejo, kadangi tik 12 val galėjau kažko atsigerti ir užkasti, tai po pietų būsimas aprimo
Laureen parašė:
Man skaudejo, kadangi tik 12 val galėjau kažko atsigerti ir užkasti, tai po pietų būsimas aprimo![]()
Na iki 12 val nevalgius aš neistverciau
Juratinka parašė:
Na iki 12 val nevalgius aš neistverciau
Ir aš sakiau neištversiu. Bet buvau prie gydytojos apie 10val, kol prieme, kol tyrimus padarė, kol supilde dokumentus, tai grizau 12
vyras jau laukė valgyti padaręs, nes sakiau, kad jau sakes man
Laureen parašė:
Ir aš sakiau neištversiu. Bet buvau prie gydytojos apie 10val, kol prieme, kol tyrimus padarė, kol supilde dokumentus, tai grizau 12vyras jau laukė valgyti pa…
Zinokit man buvo paskirti tyrimai 9 val, o aš keliusi puse 7 ar 7 ryte, tai iš to ne valgymo net atpyliau vandenį, kurio atsigeriau... Jei tik truputį nevalgau iškart vemiu 😕🙉🙉🙉 siaubas kažkoks 🙉🙉
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai