Polaroidas parašė:
Sveikos, kaip gyvuojat 🍑🍓
Ar matėt Prezidento kalbą apie berniuką?
Aga, net susimąsčiau, kad gera mes prezidentą issirinkom
Polaroidas parašė:
Sveikos, kaip gyvuojat 🍑🍓
Ar matėt Prezidento kalbą apie berniuką?
Aga, net susimąsčiau, kad gera mes prezidentą issirinkom
AneTaM parašė:
Kaip suprantu pretenziju daugiau jokiu nera 🤔
Jei bus manau žinom kur vėl susiburti reiks 😉💪
helmi parašė:
Jei bus manau žinom kur vėl susiburti reiks 😉💪
Einam namo 🤝
O vargeli
pabludot dievazi..
bet skaniai pasijuokiua
tik vargu ar tai kam skirta supras kaip viskas is sono absurdiškai atrodo
nebereikalo sis forumas praktiskai tyli.... Juk cia negalima ka nori bendrauti! Viskas tik kas susije su tomis kurios laukiasi maziuku ir gimdys spali
juk musu gyvenime dabar niekas kitas nevyksta, tik nestumas ir neturime apie ka daugiau bendrauti
gal man neidomu skaityti kaip jum bloga nes man nebloga? Gal man neįdomu skaityti apie GD, nes man ne. GD? Gal man neidomu skaityti ka jus megstate valgyt nestumo metu? Jei man neįdomu aš tiesiog tai praleidziu...
Mitel parašė:
Ivairiai, pries pora savaiciu pati sakydavo kaku ir lekdavo prie vonios duru, visada pasysiodavobet tarp tu pasiprasymu vis tiek pampis budavo prisysiotas
pa…
Man aktualu ir įdomu! Ačiū už pasidalijimą. Panaši ir pas mus situacija, sako kaku, padaro sysiu, dabar išvis nustojo prašytis, matyt toks amžiaus tarpsnis. Vis dėlto nors vaikai ir skirtingi, bet kartu ir panašūs. O klausiau patarimų šia tema grynai dėl to, kad spalį atsiras naujas mažylis ir norėtųsi vyresniąją jau būt išmokius prašytis ant puoduko, kad būtų lengviau. Suprantu, kad pirmąkartėm tai neaktualu, bet man dabar labai svarbūs klausimai, kaip paruošt mažylius, kad visiems sugyvent būtų lengviau, kai amžiaus skirtumas bus nedidelis.
Emutea parašė:
O vargelipabludot dievazi..
bet skaniai pasijuokiua
tik vargu ar tai kam skirta supras kaip viskas is sono absurdiškai atrodo
nebereikalo sis forumas prak…
Čia man atrodo ir arkliui aišku 😁 neverta detalizuoti
Ssssaulute parašė:
Cia Jus Man klausima uzdavet ?;)
Čia visiems, bendrai
Įdomios patirtys, jeigu apie tai paklausti galima
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai