AneTaM parašė:
Kelios nemalonios personos daro visa grupe nemalonia...
Nu tikrai taip 😉
AneTaM parašė:
Kelios nemalonios personos daro visa grupe nemalonia...
Nu tikrai taip 😉
Girinukė parašė:
Kas kiek laiko lankotės pas ginekologę, kuri prižiūri jūsų nėštumą? Ar lankotės privačiai ar poliklinikoj? Aš asmeniškai buvau nustebinta poliklinikų atsinaujinimu,…
Lankausi privačiai, tai buvau per 3savaites 3kartus 😁 tiesiog į savaite viena karta
dabar truputi padariau ilgesnis laikotarpi nes dabar vyksiu kažkur po 3sav su trupučiu, kai bus skanas 19sav
Zavinta99 parašė:
Sveikos, ar yra kurias vis dar kankina toksikoze (vemimas)? Man jau 17kta savaite, vis dar vemiu 3-5 kartus per diena.. sunku laikytis sveikos mitybos, kai maistas …
Kaip užjaučiu😯 mane dar kartais papykina ir būna, kad pavemiu bet jau tikrai nebe kasdien, po biški mažeja ir tikiuosi kad visai praeis😏
Girinukė parašė:
o pasidalinkite patirtimi, kaip sekas draugaut su puoduku? ar eina, prašosi, daro? gal turit parekomenduot kokios naudingos literatūros ta tema? šyla orai, norėtųsi…
Ivairiai, pries pora savaiciu pati sakydavo kaku ir lekdavo prie vonios duru, visada pasysiodavo
bet tarp tu pasiprasymu vis tiek pampis budavo prisysiotas
pabandziau palaikyt be pampio viena ryta tai sumyzo visas kelnytes :/ supratau, kad mano vaikas sydioja mazdaug kas 15 min
tai nusprendziau palaukt vasaros, kad tie tarpai tarp sysiu pailgetu
nes gaunasi jog dabar puse laiko tektu praleist ant puodo 🙈
Dabar isvis nustojo prasytis
sorry tom kuriom sysiukai neaktualu ir neidomu
Mitel parašė:
Ivairiai, pries pora savaiciu pati sakydavo kaku ir lekdavo prie vonios duru, visada pasysiodavobet tarp tu pasiprasymu vis tiek pampis budavo prisysiotas
pa…
Dabar gausi keleta veliaveliu 😂😂😂
AneTaM parašė:
Jau vieną turi 😂😂 čia sysiu ir kakų temos uždraustos!
helmi parašė:
Fantastinis kolektyvas 😂😂
AneTaM parašė:
Jauciu dar nespejau paskaityt kas cia ivyko 🤣🤣🤣 bet as skaitau, skaitau i prieki
helmi parašė:
Tikriausiai būsimi spalinukai gims iškart mokėdami viską daryti ant puoduko ir mamoms nereikės tokiomis temomis diskutuoti 🤦♀️😁 skaitytų, semtųsi patarimų iš tų, kurios jau turi vaikų, o ne bumbėtų čia ką galima rašyti, ko ne...
AneTaM parašė:
Fantastinis kolektyvas 😂😂
Nu ziauru. Tai jei prasymas pasidalint patirtim, tai negi kitoms imt ir ignoruot prasyma? 🤔😂🤦
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai