Erdv parašė:
Skambino iš klinikos dėl Nipt atsakymų, sakė viskas ok, laukiam mergytės![]()
Sveikinu!!!
Erdv parašė:
Skambino iš klinikos dėl Nipt atsakymų, sakė viskas ok, laukiam mergytės![]()
Sveikinu!!!
Beatrissss parašė:
Sveikinu!!!
Sveikinimai, o jums su soda tai putojo ane? 😁😁
Mitel parašė:
Manajai bus 2metainir 2 men jei gims mazylis laikujau iskeliau i kita kambari, taip pat isleidau i darzeli
gaila tik kelias dienas spejo nueit. O daugiau ziu…
o pasidalinkite patirtimi, kaip sekas draugaut su puoduku? ar eina, prašosi, daro? gal turit parekomenduot kokios naudingos literatūros ta tema? šyla orai, norėtųsi tuo rimčiau užsiimt. Kažkur girdėjau apie trijų dienų metodą, kai leidžia vaikiukui plikam lakstyt ir tokiu būdu išmoko prašytis ant puoduko, nes realiai pajaučia, kad būti šlapiam nemalonu..
Proteja parašė:
Nu dabar jai 2,5 metu, pilnai kalba, tai galima labai gražiai susišnekėti, todėl aš kalbu jau nuo dabar, kad bus broliukas, kaip viskas bus ir t.t.manau ruošti …
Pritariu. Manajai 1,7 m, tai dar mažiukė, bet jau nemažai kalba ir daug supranta, tai norisi pereit per vasarą pamažu su tais pokyčiais, kad paskui rudenį lengviau priimtų, nors tikiu, bus visko...
mirgame parašė:
Man sitas budas su ikirptu galiuku kazkada padejo. Tiesiog soske pasidare nebeskani. Bande viena vakara, kita vakara, ne tas reikalas, nebeskanu, tai ir nebereikej…
O kiek buvo vaikiukui laiko, kai atpratinot? yra manančių, kad iki metų reikėtų atsisakyti, kiti atlaidesni - leidžia iki dvejų. Nesu kraštutinumų žmogus, todėl nesinori būti per daug griežtai, ypač, kai matau, kad soskė tikrai nėra labai būtina manajai
Mitel parašė:
Manajai bus 2metainir 2 men jei gims mazylis laikujau iskeliau i kita kambari, taip pat isleidau i darzeli
gaila tik kelias dienas spejo nueit. O daugiau ziu…
beje, o kaip vaikiukas priėmė iškeldinimą į kitą kambarį? ar greit priprato? kas labiausiai pasiteisina migdant? ar išmiega visą naktį?
juratinka1 parašė:
Dar mes neturim maziuku kai kurios, o jūs jau apie puodukus ir čiulptukus😁😁😂
Kai kurios laukiasi ne pirmą kartą
jums irgi bus aktualu, tik kad vėliau
Girinukė parašė:
Kai kurios laukiasi ne pirmą kartąjums irgi bus aktualu, tik kad vėliau
Viskas gerai, aš pajuokavau 😁😁
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai