Airisė parašė:
Tai va. As sakau pakentesiu, kad tik maziukams viskas gerai butu.![]()
Ir as ta pati pagalvojau, tik tiek kad vel man tikriaus skirs cp. Bet isgyvenau viena ir antra isgyvensim 😊
Airisė parašė:
Tai va. As sakau pakentesiu, kad tik maziukams viskas gerai butu.![]()
Ir as ta pati pagalvojau, tik tiek kad vel man tikriaus skirs cp. Bet isgyvenau viena ir antra isgyvensim 😊
Girinukė parašė:
Merginos, ar yra kam bėdų su kojų mėšlungiu? Netraukia rytais? Man su pirmu taip buvo, kažkur nuo 18 savaitės, atrodė koja apmiršta, nebegali pajudint - išrašė tuom…
Man traukia naktį, net pašoku rėkdama. Magnį geriu, nelabai yra kas daugiau padės. Pabandykit milteliais, juos geriau pasisavina nei tabletes. Dariausi tyrimus, paaiškėjo, kad man tabletėmis išvis nepasisavina, dabar milteliais geriu.
raggazina parašė:
Sveikosgal kuri nors nėštumo metu lankėtės pas dantistą ir jums rovė dantį? Man neišvengiamas rovimas bus ateinančią savaitę, labai bijau, įdomu ar nuskausminam…
Esu girdejus, kad rauti dantų nepatartina, bet man pačiai protinį reikia rauti ir vieno danties kanalus valyti, tai neišvengiami vaistai ir rentgenai, bet klausiau gines tai sake vaistai galimi, nes pasakai kad esi nestuke, ir suleidžia silpnesnius vaistus, dėl rentgeno irgi yra spec uždangalai, bet žinoma, reikia stengtis kuo mažiau naudotis rentgenais. Beje man jau tvarkė viena Dantuka ir leido vaistus, sake jie vietiniai, maziukui nenueina
Evlnj parašė:
Nu mamukai, kiek priaugote jau svorio?o del burtu tai yra burimas su adata, bet as db budama nescia nesiburciau, buriausi kai dar nebuvau pastojus, ir kam buriu…
Minus 6kg 😅😅
juratinka1 parašė:
Esu girdejus, kad rauti dantų nepatartina, bet man pačiai protinį reikia rauti ir vieno danties kanalus valyti, tai neišvengiami vaistai ir rentgenai, bet klausiau …
Man puliuojantys kanalai, tai irgi neišvengiama, tik tiek gerai, kad nuotrauką turiu pasidadiusi prieš nėštumą su tokiu pat pūliavimu, tai tikiuosi antros jiems neprireiks
raggazina parašė:
Man puliuojantys kanalai, tai irgi neišvengiama, tik tiek gerai, kad nuotrauką turiu pasidadiusi prieš nėštumą su tokiu pat pūliavimu, tai tikiuosi antros jiems nep…
Tai bet jei kanalus tvarkys tai nuotraukos vėl reikės, turės pažiūrėti ar gerai išvalė, poto plombuos juos ir gali vėl reikėti nuotraukos
juratinka1 parašė:
Tai bet jei kanalus tvarkys tai nuotraukos vėl reikės, turės pažiūrėti ar gerai išvalė, poto plombuos juos ir gali vėl reikėti nuotraukos
Man tiesiog raus dantį, nes jo išgelbėti jau nebegalima
Begemotike parašė:
As ir belekaip bijau, vakar net blioviau. Bet rytas protingestis uz vakara 😉 viskas bus gerai mums isgyvensim 🌞
Nu man ir baisoka kas laukia, bet niekur nedingsim teks pakenteti.
raggazina parašė:
Man puliuojantys kanalai, tai irgi neišvengiama, tik tiek gerai, kad nuotrauką turiu pasidadiusi prieš nėštumą su tokiu pat pūliavimu, tai tikiuosi antros jiems nep…
Oj, puliuojantys kanalai... Teko ir man šis "malonumas", kai viena gydytoja ne iki galo užpildė kanalus ir tame likusiame kanalo galiuke ėmė kauptis puliniai, net fistulės ant dantenų susidarė kelios, kaulą nutirpdė tie pūliai 🙁 Irgi netekau dantuko...
Melyna123 parašė:
As ir priaugau ne kilograma, o 5kg, prisidejo karantinas,niekad nepykino😂visokiu kursenu vyniotiniu namie gaminaus. Bet buvau liesa,tai dabar su pilvuku ir klubais😂…
Oj koks grazus pilvukas! Maniskis va
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai