Adalin parašė:
Koks ciklas pas jus?![]()
32 d.
Adalin parašė:
Koks ciklas pas jus?![]()
32 d.
mockute.ausra parašė:
Ar kokius nėštumo požymius jautėte? ☺️
Krutinė keistai pasirodė jautri per anksti, būdavo kelios dienos prieš pat mm, o dabar apie 17 c. d pajutau, laukė operacija, galvoju pasidarysiu n. t ir opa😁operacija atšaukta 😂
Dnnk parašė:
32 d.
Tai pagal viska jusu mm turejo buti si ateinanti pirmadieni tik, o jums jau rodo antra neryskia juostele. 😍 wow... kaip faina kai taip anksti parodo... 🤗🤰🏼laukiu kada ir as galesiu jau testuotis 🥳
laimingai ištekėjusi parašė:
Tai pagal viska jusu mm turejo buti si ateinanti pirmadieni tik, o jums jau rodo antra neryskia juostele. 😍 wow... kaip faina kai taip anksti parodo... 🤗🤰🏼laukiu ka…
Man taip pat parode labai anksti-iki mm buvo 5-6d.,23 c.d.tai likau labai nustebus,bet laiminga😊
Nare30 parašė:
Man taip pat parode labai anksti-iki mm buvo 5-6d.,23 c.d.tai likau labai nustebus,bet laiminga😊
as pilnai tikiu, kad laiminga🤗🤰🏼 kas nenoretu prasokti to ilgo laukimo iki mm periodo... ech... visos tik ir testuojasi kad kuo anksciau pamatyt ir nusiramint 🙏
laimingai ištekėjusi parašė:
Aš ir dedu daug vilčių, ir net nežinau iš kur tos viltys, bet... na tikėtis ir svajoti gi nieks nedraudžiaMan tik kad maudžia pilva ir duria desine kiaušide,…
Taip čia mano pirmasis 😊
Rimaxxx09 parašė:
Sveikos merginospo praitu metu labai liudnu 2 kart pasibaigusiu siemet vel sulaukiau juosteliu ;) keisciausias dalykas kad paskutines menesines buvo gruodzio …
Labas, man taip buvo su pirmagimiu. Mano ciklas budavo labai nereguliarus, kiek pamenu paskutinės menesines buvo sausį, o pastojau kovo mėn., ir per visą ta laiką nebuvo menesinių. 🤷🏼♀️Ovuliacija visada buna prieš menesines. Tai jei uztaiket ant ovuliacijos ir uzkibo zirniukas. ☺️
Žvorūna parašė:
Mergaites, kas jau turit tikrai teigiamus, kada pas ginę lėksit patvirtinimui?![]()
![]()
As ejau registruotis cia pas mus poliklinikoj, tai blemba tik balandzio 8d talonai🤣🤣kita sav eisiu pas seimos gyd ir prasysiu siuntimo, tai planuoju tada antra arba trecia vasario savaite, bus 6-7sav🤗 kada jus?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai