skaidremas parašė:
Pakietokas pilvas buna
Pries tai turėjau nesivystanti ir jau iki pat skano 12 savaitės jaučiau kad kažkas blogai nes pilvas koks buvo toks liko o dabar eina 9 savaitė ir bijau to pačio scenarijaus.
skaidremas parašė:
Pakietokas pilvas buna
Pries tai turėjau nesivystanti ir jau iki pat skano 12 savaitės jaučiau kad kažkas blogai nes pilvas koks buvo toks liko o dabar eina 9 savaitė ir bijau to pačio scenarijaus.
Kocia parašė:
Ir neturetumete jausti nieko, nebent pucia pilva. Nes viskas dar labai zemai
Teisingai, aš su dopleriu širdutę vis dar tik prie pat gaktos pagaunu, pakils vėliau.
AsEsu. parašė:
Pries tai turėjau nesivystanti ir jau iki pat skano 12 savaitės jaučiau kad kažkas blogai nes pilvas koks buvo toks liko o dabar eina 9 savaitė ir bijau to pačio sc…
Žinau, kaip yra sunku nebijot. Patyriau tą patį ir vis dar bijau. Aišku, nėra ta baimė sukaustanti, kaip kad buvo iš karto, kai tai atsitiko, bet yra tas toks neramumas kartais ateinantis, o kas jei. Tai normalu ir jei labai neramu, gal pavyktų užsirašyt echoskopijai?
Man pradžioje buvo labai didelės baimės, nes prieš tai turėjau persileidimą, bet kaip gyd sakė kol pykina tol viskas gerai😇 tai kai pradėjo nuo 6sav, taip dar nemačiau normalios dienos🤭
O kas liečia pilvą, pas mane jis jau ryškokas tikrai.. nors yra kas dar nežino, pagaunu žvilgsnius žiūrint į pilvą🤷♀️
justinameskelyte parašė:
Man taip pat idomutaip pat planuoju ten darytis
![]()
Solde parašė:
Mano pilvas didelis ir issiputes, vakarais kietas. Nebuvau smilga niekada, ar cia riebalai, net nesuprantupakelus rankas net tempia, nors numeciau 3kg. Tiesa, s…
O slyvų sultys? Aš jei jų išgeriu, tai jokių problemų neturiu, gal netgi per dažnai einu kol viskas išsivalo. Aišku, nereikia per dažnai taip daryt
Solde parašė:
Mano pilvas didelis ir issiputes, vakarais kietas. Nebuvau smilga niekada, ar cia riebalai, net nesuprantupakelus rankas net tempia, nors numeciau 3kg. Tiesa, s…
Man patiko vienos mamytės receptukas - iš vakaro stiklinėje vandens užmerki 3-5 džiovintas slyvas (nuplautas prieš tai), o ryte ant tuščio suvalgai jas ir išgeri tą vandenį. Tai čia man 100% ginklas, kartais pasinaudoju. O dar džiovinti išmirkyti abrikosai gerai. Man kadangi tausojantis rėžimas, tai nejudu beveik, iš vis viskas sulėtėję...o dar maitinuos dabar visokiom picom, bulkom ir bulvėm... 🤭
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai