zvirblelis7 parašė:
Turėjo laboratorija ir normas pateikti. Pagal Antėjos normas Jūsų hcg atitinka savaites. O kodėl tyrėt hcg 8sav.?![]()
Labai ilgai laukti vizito pas ginę, pagalvojau, kad gal sekdama hcg truputi apsiraminsiu... Ar čia bloga mintis?
zvirblelis7 parašė:
Turėjo laboratorija ir normas pateikti. Pagal Antėjos normas Jūsų hcg atitinka savaites. O kodėl tyrėt hcg 8sav.?![]()
Labai ilgai laukti vizito pas ginę, pagalvojau, kad gal sekdama hcg truputi apsiraminsiu... Ar čia bloga mintis?
rutata parašė:
Merginos, gal kurios darėtės Nipt tyrimą Klaipėdoje Gruzdienės klinikoje,per kiek laiko gavot atsakymą?
Man taip pat idomu
taip pat planuoju ten darytis
Užduosiu kvaila klausimą, bet visgi idomu suzinot 😊 kokiu tikslu jūs darot Nipt arba kitus genetinius tyrimus? Sužinojusios, kad vaikeliui kazkas negerai nutrauktumėt nėstuma, ar čia kad morališkai būtų lengviau laukt gimdymo žinant kad viskas gerai?
Idomu, nes kai laukiausi pirmagimės, mum irgi siūlė pasidaryt genetinius, bet mes atsisakėm, ne todėl kad taupėm pinigus, bet todėl, kad abu žinojom, nesvarbu koks vaikas gims, auginsim jį ir mylėsim, tol, kol mum bus lemta su juo būt 🥰
neziniuke123 parašė:
Užduosiu kvaila klausimą, bet visgi idomu suzinot 😊 kokiu tikslu jūs darot Nipt arba kitus genetinius tyrimus? Sužinojusios, kad vaikeliui kazkas negerai nutrauktum…
Jei būtų didelis apsigimimas, kuris įtakotų blogą vaiko gyvenimą, nutraukčiau jį. Negalėčiau žėt i vaiką kuris kankinasi nei pati kankintis.
Moonis parašė:
Sveikos, gal dar kam taip yra, jau beveik savaite gana stipriai ir ikyriai maudzia sona, tai viena tai kita, visai pilvo apacioje, skausmas toks kad vos ne nuolat n…
Nors jau sveikinausi, bet niekas nesureagavo, tikiuosi nebūsiu palaikyta įžūli 😁
Man irgi taip būna, ir gan dažnai. Manau, kad raiščiai tempiasi, man su visais nėštumais taip buvo 😊 Jeigu per echo gydytoja nieko blogo nematė, vadinasi tikrai viskas gerai ir tai tiesiog namelio augimas!
neziniuke123 parašė:
Užduosiu kvaila klausimą, bet visgi idomu suzinot 😊 kokiu tikslu jūs darot Nipt arba kitus genetinius tyrimus? Sužinojusios, kad vaikeliui kazkas negerai nutrauktum…
Aš asmeniškai darausi genetinius tyrimus, bet ne nipt. Į juos įeina keli sindromai, kurie yra gan dažni, tai Dauno, Edwardso ir Patau. Nežinau ar gimdyčiau vaiką su bent vienu iš šių sindromų, nenoriu net galvot apie tokį pasirinkimą. Tikiuosi, kad nei vienai iš čia esančių neteks su tuo susidurt
sirvidziuke parašė:
Labai ilgai laukti vizito pas ginę, pagalvojau, kad gal sekdama hcg truputi apsiraminsiu... Ar čia bloga mintis?![]()
Tai gi nėra bloga
tik galvoju, mažu šiaip priežastis kokia 🎈🙃
neziniuke123 parašė:
Žmonės skirtingi
esant ligoms, deja, bet negimdyčiau.
neziniuke123 parašė:
Nenoriu apie tai net galvoti, laukiu atsakymu, kurie bus kita savaite. Bet jeigu butu koks apsigimimas - nutraukciau nestuma. Manau yra nesazininga net nesveiko vaikelio atzvilgiu ji paleist i pasauli, kad jis paskui kankinsis visa gyvenima.. cia mano asmenine nuomone. As labai tikiuosi, kad mano NIPT atsakymai ateis geri ir nereikes to nuspresti. Vistik tai yra gyvybes nutraukimas. Tokios situacijos nelinkiu niekam patirti.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai