mergyte1 parašė:
Sveikos. Prieš kelias dienas perskaičiau mamos Raganėlės nesėkmę. Ta pats pasikartojo ir man. Šiandien (11 sav + 6) nuvažiavus pas genetikus sužinojau, kad taip pa…
Kuo didžiausia užuojauta.. Laikykitės ir bukit stipri 💗
mergyte1 parašė:
Sveikos. Prieš kelias dienas perskaičiau mamos Raganėlės nesėkmę. Ta pats pasikartojo ir man. Šiandien (11 sav + 6) nuvažiavus pas genetikus sužinojau, kad taip pa…
Kuo didžiausia užuojauta.. Laikykitės ir bukit stipri 💗
mergyte1 parašė:
Stiprybės 🙏🙏
mergyte1 parašė:
Uzjauciu, laikykites, sunku rast paguodzianciu zodziu, bet matau du stebukliukai salia kuriuos galite visada apkabinti ❤️
mergyte1 parašė:
Labai užjaučiu dėl netekties...
Visi trys nestumai -skirtingos savijautos. Ir tikrai buvo sunku suprasti, kad jau "viskas baigta". Tik su pirmais dviem pirmus menesius stengdavaus "tausoti" save, ne darbo metu daug guleti. O su šiuo, atvirksciai, priversdavau save is visu jegu stengtis buti aktyvesne, juk visa vasara nepragulesi. Matyt, si karta persitempiau. Tad jei jegu nera, tai nepersitempkit ir tausokit save ir savo mazylius
visoms linkiu sėkmingo nešiojimo ir didžiulės kantrybės belaukiant mažylių
mergyte1 parašė:
Visi trys nestumai -skirtingos savijautos. Ir tikrai buvo sunku suprasti, kad jau "viskas baigta". Tik su pirmais dviem pirmus menesius stengdavaus "tausoti" save, …
Stiprybes jums ❤️
mergyte1 parašė:
Visi trys nestumai -skirtingos savijautos. Ir tikrai buvo sunku suprasti, kad jau "viskas baigta". Tik su pirmais dviem pirmus menesius stengdavaus "tausoti" save, …
Užjaučiu be galo, laikykitės, linkiu ramybės ir naujų stebuklų 🦋🦋🦋
Siolga parašė:
Kad vyro pusė įtakos nedaro dvynukams, ta prasme mamos pusė tik svarbi šiuo klausimu 🙂
Svarbi abi pusės, kaip tik žinau pvz, kai iš vyro pusės buvo paplitę dvynukai ir su pirmu bandymu patys juos gavo 🙂
mergyte1 parašė:
mergyte1 parašė:
Užjaučiu 💕 buvau ultragarso 7sav ir 4d girdėjau plakė širdelė. Ramiai auginu pilvuką nors ir simptomas nežymus kad laukiuosi (patampymai bet ne vėmimas) 🤷♀️
Pilvą apačią paskausta ir kartais duria. Tai va ir galvojimas toks kaip ten vystosi viskas ☺️🤷♀️💕 stengiuosi tausoti kai galiu tik guliu, darbe vaikštau lėčiau, nieko sunkaus nekeliu. Nes pas daktare kai buvau tai šalia matė plyšiukas nedidelį sakė ne susiliejus su gimda tai pasisaugot reikia. 🤷♀️
mergyte1 parašė:
Užuojauta. Esu tai išgyvenusi, mano leliukas nustojo vystytis 9 savaičių ir tada 14os savaičių darė abraziją. Laikykitės, ateis jūsų stebuklas pas jus. Po persileidimo pastot yra kur kas lengviau, tad linkiu jums sveikatos ir sėkmės 🎈
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai