Adore parašė:
Pas E.Beniušienę
Mes pas ja irgi eisim jau antrą kartą, mums ji labai patiko
Adore parašė:
Pas E.Beniušienę
Mes pas ja irgi eisim jau antrą kartą, mums ji labai patiko
beste33 parašė:
Sveikos. Gal galite kuri parekomenduoti Kaune privačią kliniką ir/ar ginekologę, kurioje būtų galima pasidaryti echoskopiją 12-tą savaitę?
Motina ir vaikas. Gyd. Žydrūnas Žėba. Labai geras
Sveikos, gal dar kam taip yra, jau beveik savaite gana stipriai ir ikyriai maudzia sona, tai viena tai kita, visai pilvo apacioje, skausmas toks kad vos ne nuolat norisi gulet, kartais net atsigulus suskausta. Siandien atsikelus kaip ir buvo viskas gerai, bet apsitvarkius namus vel prasidejo, skausmas nera nuolatinis bet kas 5-10 min gana stipriai sudiegia.
Vakar buvau echoskope 12 savaiciu, viskas gerai, leliukas vystosi, auga, gyditoja sako kad viskas normalu, nes tempiasi raisciai, gimda nuo galines sienos traukiasi i prieki, nezinau ar tiksliai supratau paaiskinima.
Sakykit ar dar kuriai taip yra? Tie skausmai nera vienkartinis sudurimas, tai tesiasi jau savaite, del to neramu 😔
Moonis parašė:
Sveikos, gal dar kam taip yra, jau beveik savaite gana stipriai ir ikyriai maudzia sona, tai viena tai kita, visai pilvo apacioje, skausmas toks kad vos ne nuolat n…
Man taip pat yra kiekvieną dieną duria skaudūs diegliai apačioje, tai vienoje, tai kitoje pusėje. Net gulint atrodo kartais taip suduria, kad ora sulaikau, neina nei pajudėti. Sako ir kad normalu. Man yra 12+2sav. 😉
Nežiniukė321 parašė:
Man taip pat yra kiekvieną dieną duria skaudūs diegliai apačioje, tai vienoje, tai kitoje pusėje. Net gulint atrodo kartais taip suduria, kad ora sulaikau, neina ne…
Tikiuosi tada tikrai tai normalu 🙏 man pagal mm siandien 12 +3, bet pagal echo lygiai 12 sav 🙂
Buvo daugiavaisis nestumas, bet is dvieju leliuku liko vienas, del to dabar baisu kad jam niekas nenutiktu 😥
Maria1985 parašė:
Motina ir vaikas. Gyd. Žydrūnas Žėba. Labai geras
Ačiū 🙂
indre.z parašė:
Man nuo 14 val. atsiranda toks pilnumo, nevirškinimo jausmas, nors pietums suvalgau tik kažko lengvo... Gal žinot kaip palengvint skrandžiui darbą? Geriu vandenį su…
Man panasi situacija, kad ir ka besuvalgyciau, atrodo pasidarau tokia pilna, pilvas issipucia ir sunkiai virskina, blogiausiu atveju tai tik geriu borjomi, daugiau kazkaip net nezinau ka butu galima daryt 🙈
Moonis parašė:
Sveikos, gal dar kam taip yra, jau beveik savaite gana stipriai ir ikyriai maudzia sona, tai viena tai kita, visai pilvo apacioje, skausmas toks kad vos ne nuolat n…
Kai laukiausi pirmagimės, visą laiką visur viską tempė ir diegė. Su antru vaiku kaip nenėščia jaučiausi, viskas sklandžiai išsilankstė, nieko niekur netempė. Turbūt kūnui nebebuvo naujiena
indre.z parašė:
Man nuo 14 val. atsiranda toks pilnumo, nevirškinimo jausmas, nors pietums suvalgau tik kažko lengvo... Gal žinot kaip palengvint skrandžiui darbą? Geriu vandenį su…
Borjomi man padeda.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai