KarinaBaby parašė:
Man jau tuoj baigsis gliukozes tyrimas![]()
Kur darėtės tyrimą, privačiai?
KarinaBaby parašė:
Pupa-uoga19 parašė:
Sako iš mergaičių būna, kad gimsta berniukai, o iš berniukų mergaitės nelabai 😃
As jau viena toki atveji turejau pakartoti nebenoreciau...
KarinaBaby parašė:
Na kaip jusu gliukozes tyrimas praejo? Ir kur daretes?
Apelsinass parašė:
Moterys, o jum trūksta oro? Nes man tai tikrai sunku kvėpuot 😃😃 ir pastebėjau, kad gana dažnai pastaruoju metu skauda pilvo apačią, paskausta tai dešinį tai kairį …
Ir padustu ir greit pavargstu😁 parduotuvej su kauke vaikscioti man kosmaras😁
Skauda ir man apacioj ir pakieteja tai virnam sone tai kitam,bet tuo metu kai paspaudineju tai tik vienoj vietoj buna kietulys,tai itariu jog mazasis nugara atkisa ir bando issitiest😁 ,naktim jau noris ant sono gulint kazka po pilvu pasikist,nes labai nemaloniai tempia i apacia😊
Alyvuogės parašė:
Nee, antakalnio poliklinikoj
privačiai būtų mokama ir duotų tą gliukozę.
Greta_aa parašė:
Na kaip jusu gliukozes tyrimas praejo? Ir kur daretes?![]()
Antakalny ir prabėgo greitai laikas ir viskas normaliai
Apelsinass parašė:
Moterys, o jum trūksta oro? Nes man tai tikrai sunku kvėpuot 😃😃 ir pastebėjau, kad gana dažnai pastaruoju metu skauda pilvo apačią, paskausta tai dešinį tai kairį …
Man jau trečia savaitė kaip toks lengvas dusulys kankina.Ginė sakė ankstokai dar🤦♀️
Tai siuntė kardiogramą daryt..Bet va nėštumo kalendoriuje radau parašyta,kad 6 neštumo mėnesį gali pasunkėti kvėpavimas..
KarinaBaby parašė:
Antakalny ir prabėgo greitai laikas ir viskas normaliai![]()
O gal diena pries kazko nevalgete, kad nepabloginti gliukozes?😁 bei ryte nei geret nei valget?
Greta_aa parašė:
O gal diena pries kazko nevalgete, kad nepabloginti gliukozes?😁 bei ryte nei geret nei valget?![]()
Man irgi aktualu, lapkricio 9 eisiu 😱 pacios gliukozes isgert nebijau, nu bet rezultato labai bijau 🙈😂 aisku, jei pripazins tai pripazins ta GD
tuos 4 menesius tikrai pakentesiu
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai