Juliluko parašė:
O man sake, jei labai labai tikesit, gal ir uzaugs penis, bet dabar viska ispasakojo smulkiai, kur lytines lupos, kur klitoris, tai vargu ar kas is to išaugsn…
Na jo 😀
Juliluko parašė:
O man sake, jei labai labai tikesit, gal ir uzaugs penis, bet dabar viska ispasakojo smulkiai, kur lytines lupos, kur klitoris, tai vargu ar kas is to išaugsn…
Na jo 😀
laurasadz parašė:
Faktas, kad tikrai visko pasitaiko, nes va artimoj aplinkoj pavyzdys kaip parasiauo viska buvo mergaitei susipirke 🤭
Tai ir aš pradėjau žiūrinėtis mergaitiškus rūbelius,tai vyras juokėsi,jog,o jei berniukas 😁😁Tai bent jau vežima rinksim neutralios spalvos,kad poto nereiktu berniuko rožiniam vežioti 😁😁😁
Ievuciukas123456 parašė:
Tai ir aš pradėjau žiūrinėtis mergaitiškus rūbelius,tai vyras juokėsi,jog,o jei berniukas 😁😁Tai bent jau vežima rinksim neutralios spalvos,kad poto nereiktu berniuk…
Pas mane vezimas jau yra, tai irgi neitralios, toks zalsvas su pilka 😀
laurasadz parašė:
Pas mane vezimas jau yra, tai irgi neitralios, toks zalsvas su pilka 😀
Neverta rizikuoti su didžiaisiais pirkiniais 😁
Ievuciukas123456 parašė:
Neverta rizikuoti su didžiaisiais pirkiniais 😁
Tai jau tikrai 😀
Pupa-uoga19 parašė:
Mano pusseserė laukėsi dvynukų, visą neštumą sakė, kad porelė, o 3 savaitės iki gimdymo pasakė, kad 2 berniukai, tai ir sakė liko kabėti ruzavos suknelės spiltoj 😀……
Na bet vis pries gimdyma suzinojo, o ne pagimdzius 😀 turejo dar laiko antraji apipirkt 😀 tik va teko mergaitiskus parduoti 😀
laurasadz parašė:
Tai jau tikrai 😀
Sakė suknelės kaba spintoj ir laukia sesės kada nors 😄😬
Pupa-uoga19 parašė:
Sakė suknelės kaba spintoj ir laukia sesės kada nors 😄😬
Irgi variantaz 😀
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai