Ieva parašė:
O kaip nusprendėte, kad tai nuo Jūsų maisto? Ar ne taip supratau ir Jums nustatytos alergijos?
Aš tai manau,kad čia mes mes pačios griebiames bet kokios teorijos kurį galima , ☺️ tikiuosi,ne mamos maistas veikia
Ieva parašė:
O kaip nusprendėte, kad tai nuo Jūsų maisto? Ar ne taip supratau ir Jums nustatytos alergijos?
Aš tai manau,kad čia mes mes pačios griebiames bet kokios teorijos kurį galima , ☺️ tikiuosi,ne mamos maistas veikia
Ieva parašė:
Sveiki, spėju, nes teko tutėti "tragiškų" vakarų po nekaltųjų maistų, kaip grikiai, kepta orkaitėje žuvis, daržovių troškinys su vištiena, plovas ir pan. Nes visiškai nevalgau žalių daržovių/vaisių ir aplanai faktiškai nieko. Nes noriu patikslinti, kad dieną ji gan rami , bet va vakare tos valandos kosmiškos. Naktis vėl gera, nes keliasi tik 2k valgyti
zemynazemyna parašė:
Labai teisingai pasakėt, bet aš net arbatas vaisines mečiau ir jas pakeitus i kmynų ir mėtų ( iš tų kurios nepučia ilvelio man skaniausios) tai tikrai padeda. O gali būt , kad ir greit prisivalgo pienelio, nes čiumpa kaip išbadėjusi ar šiaip pilvelis labai silpnas. Bet ko gi nepadarysi, kad nebūtų ašarų ir skausmų vaikeliui
Laba, ar teko kuriai susidurti su mažylio nemiegojimu dieną? Žiovauja, atrodo pavargęs, piktas, bet užmigdytas ant rankų miega kol ant rankų, padėtas tuoj pat atsikelia. Ankščiau dar užmigdavo valgydamas prie krūties, bet jau ir tai nepadeda. Užsnūsta, bet tik max 10 min. Naktį keliasi kas 2-3 val.
EditaBara parašė:
Laba, ar teko kuriai susidurti su mažylio nemiegojimu dieną? Žiovauja, atrodo pavargęs, piktas, bet užmigdytas ant rankų miega kol ant rankų, padėtas tuoj pat atsik…
Pas mus labai panašiai, tik valgydama arba ant rankų laikoma/nešiojama miega dienomis, o naktį keliasi tik pavalgyti kas 2-4h, ir pavalgius toliau parpia 😄
EditaBara parašė:
Laba, ar teko kuriai susidurti su mažylio nemiegojimu dieną? Žiovauja, atrodo pavargęs, piktas, bet užmigdytas ant rankų miega kol ant rankų, padėtas tuoj pat atsik…
O kiek Jums jau laiko? 🤔 Pas mus antra dienelė taip, bet mums 5 savaitės suėjo tai "nurašom" augimo šuoliui. Nes tik ant rankų miega arba dar ant maitinimo pagalvės jeigu ji padėta ant manęs arba ant vyro. Nes naktis irgi gera - keliasi 2 k. O dieną išbūna ir 3h nemiegojus. Skaičiau, kad čia negerai, nes labai pavargsta ir būna irzlūs, bet kad nemiega ir tiek 😄 lūžta nebent nešiojama.
S4ulutis parašė:
O kiek Jums jau laiko? 🤔 Pas mus antra dienelė taip, bet mums 5 savaitės suėjo tai "nurašom" augimo šuoliui. Nes tik ant rankų miega arba dar ant maitinimo pagalvės…
Mažyliui šiandien suėjo 6 savaitės. Mes taip pat viską nurašę buvom augimo šuoliui, bet taip jau apie 2 sav. tęsiasi. Kiek skaičiau augimo šuoliui taip ilgai neturėtų trukti. Anksčiau dienomis miegodavo bent kelis kartus po 1,5 - 3h. Dabar užmigdyti praktiškai misija neįmanoma, galvoju gal kažką ne taip darau.
EditaBara parašė:
Mažyliui šiandien suėjo 6 savaitės. Mes taip pat viską nurašę buvom augimo šuoliui, bet taip jau apie 2 sav. tęsiasi. Kiek skaičiau augimo šuoliui taip ilgai neturė…
Aš kaip skaičiau, kad augimo šuolis būna 5-8 savaitę, tai supratau, kad trukmė ir yra 3 savaitės , matyt ne taip supratau 😁 nes jeigu sakot taip ilgai netrunka 🤔 skaičiau, kad neva negalima , kad ilgiau nei 1h nemiegotų, bet kaip užmigdyti - "hackai" neveikia 😁 aš vis sakau, kad kai bus 3 mėnesiai gal lengviau bus ir užmigdyti ir iškankinti su veiklom visokiom 😁 nes kol kas pilvelio mankšta ar gulėjimas ant pilvelio nelabai patinka😁
S4ulutis parašė:
Aš kaip skaičiau, kad augimo šuolis būna 5-8 savaitę, tai supratau, kad trukmė ir yra 3 savaitės , matyt ne taip supratau 😁 nes jeigu sakot taip ilgai netrunka 🤔 sk…
Na bent žinosiu, kad ne mes vieni nemiega 😁 aš taip pat laukiu kol bus 3 mėn, nes bėdos ne tik su miegu, bet ir valgo kas valandą, tikiuosi kai bus daugiau įdomių veiklų tarpai pailgės. 😊
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai