4mama parašė:
Vaje o dar ir mažylis namie... kaip su tokiu gulėti 😏🤔
Tai va, aš irgi pagalvojau, mažylis už mano dukrytę 3mėn jaunesnis. Kaip pavyksta ramiam režime gyvent ? Man pavyktų nebent ligoninėj, namuose tikrai niekaip 🤷
4mama parašė:
Vaje o dar ir mažylis namie... kaip su tokiu gulėti 😏🤔
Tai va, aš irgi pagalvojau, mažylis už mano dukrytę 3mėn jaunesnis. Kaip pavyksta ramiam režime gyvent ? Man pavyktų nebent ligoninėj, namuose tikrai niekaip 🤷
Brouček parašė:
Man ir durste beveik pora dienu butent kaireje, zemai. Bet paskui praejo, vakar buvo echo ir viskas normalu😊
o neklauset del ko taip galetu buti?
Lindi parašė:
o neklauset del ko taip galetu buti?
Sakė tikriausiai žarnynas, šlapimo puslei kairej pusej zemai sake nebudingi skausmai.
vvviktuolija parašė:
Kaip jaučiatės mamulės?
Sakykite, jeigu jaučiu kad mano širdelė biski greičiau plaka,atrodo kad apsivercia…
Aš pas kardiologę lankiausi praėjusią savaitę, tai sakė gerti gudobelės, tik įsigyti tinkančios nėščiosioms
Akv123 parašė:
Aš pas kardiologę lankiausi praėjusią savaitę, tai sakė gerti gudobelės, tik įsigyti tinkančios nėščiosioms![]()
Dabar be kitos savaitės nenueisiu
Ar būtų blogai šaukštukas širdies lašiuku,kaip jūs galvojate?
vvviktuolija parašė:
Dabar be kitos savaitės nenueisiuAr būtų blogai šaukštukas širdies lašiuku,kaip jūs galvojate?
Nieko manau blogo neatsitiks nuo to šaukštelio. Aš kartais išgeriu širdies lašų su Mg, nes jie be alkoholio☺️
Sveikos, prašau priminkit kada reikia atlikti kraujo tyrimus po 20 savaites..? Šeimos gydytoja lankantis 12 savaite sakė, ir aš pamirsau 😶🌫️lyg kažkada apie 22-23 savaite...? Jau tada išrašė siuntima laboratorijai kokius tyrimus reiks atlikti ir sakė po jų ateiti pas ja aptarimui. Pasimečiau 🙌
julija05 parašė:
Reikia sales pagalbos, sakykit, ar iskiros kažkokios nedideles buna iš makšties kaip ovuliacijos metu? Skaidrios biski želė konsistencijos. Nedidelis kiekis.
Tai neturėtų būti kamštis, jis kitaip atrodo. 😊
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai