Saulėlydis parašė:
Va va , įdomu, kokio svorio gims,kiek maždaug dar gali priaugti per likusias 4savaites.
Manau kokį kg laisvai gali, paskutinį mėnesį nemažas prieaugis būna🙂
Saulėlydis parašė:
Va va , įdomu, kokio svorio gims,kiek maždaug dar gali priaugti per likusias 4savaites.
Manau kokį kg laisvai gali, paskutinį mėnesį nemažas prieaugis būna🙂
Saulėlydis parašė:
Pirmasis gime 3810kg 54cm.
Tai ziuresim kiek dabar , bet pagal daktare tai neper didele ir atitinka tas svoris
Mano beveik 33 savaičių buvo tik 1.8 kg, tai aš visai panikoj, nes atrodo, kad net tas kiligramas nelabai ką reiškia. Bet kai nustatė gd, tai pati nei gramo nepriaugau ir leliukas vos vos auga, nors tikrai nebadauju ir kokybiškai valgau neribodama porcijų, tik kad jokių bulkų ir saldainių nebelesu.
Monciutė parašė:
Mano beveik 33 savaičių buvo tik 1.8 kg, tai aš visai panikoj, nes atrodo, kad net tas kiligramas nelabai ką reiškia. Bet kai nustatė gd, tai pati nei gramo nepriau…
Nesuprantu ko Jus nervuojates del svorio, gi normalus. Maniskes 32 sav buvo 1850gr, dabar virs 35sav jau 2750gr🙃
Nezinau kodel panikuojat.
Brouček parašė:
Nesuprantu ko Jus nervuojates del svorio, gi normalus. Maniskes 32 sav buvo 1850gr, dabar virs 35sav jau 2750gr🙃
Tikrai man irgi tas svoris atrodo geras, maniškė vakar 36+1 svėrė 2400g. Į mažesnę pusę, bet viskas ok
Brouček parašė:
Nes klinikose pasakė, kad labai jau mažas ir tokia kraupia intonacija, tai žinot kaip dabar veikia smegenys, viską dvigubai priimam🤭
Vel_mama parašė:
Su tuo svoriu.. mano vyriausiam vaikui sake bus 2.6kg (dare echo pries gimdyma), sauke konsoliuma.. zodziu.. gime 4075 😂😂😂😂. Tai siulyciau maziau stresuoti 🤭😂.…
Na tikrai paklaida
Kaip taip sugebėjo suklysti
Man tai visada beveik tiksliai pasakydavo
Bitu parašė:
As siandien po gydytojos vizito tai musu panele sveria 2992 nes buvo labai idomu suzinoti ir atitinka 35+6d. Keliom dienom atsilieka nes turetu but 36+1 bet minejo …
Man atrodo čia labai normalus jūsų leliaus svoria ir auga puikiao
šiandien ir maniškį matavo tai 2950 kg. Man 36 +1 tai prognozuoja kad apie 3,6 kg turėtų būti, aišku gali ir didesnis gimti nes ir paklaida ir antras vaikas ir berniukas ir pirmas ne iš mažųjų gimė (3900)
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai