Lūšiukė parašė:
paimk du skirtingus apoidmentus, vaiko gp bus taspats gydytojas koks ir taviskiso vaiko patikra, tai ji apziuri, paziurejo tada nosyte, ausytes, apciupinejo ir viskas
![]()
aciu
Lūšiukė parašė:
paimk du skirtingus apoidmentus, vaiko gp bus taspats gydytojas koks ir taviskiso vaiko patikra, tai ji apziuri, paziurejo tada nosyte, ausytes, apciupinejo ir viskas
![]()
aciu
Lūšiukė parašė:
![]()
na as tai sulaukiau laisko i namus ir jame jau buvo 4 apointmentai paskirti, 2 man ir 2 vaikui. pirmi apointmentai buvo pas savo gp tai manes paklause kaip jauciuos, apie kontrasepcija, paskui maziuka apziurejo, tai stuburiuka paziurejo, kiausiukus, kirksnyse paziurejo ar vienodas pulsas nes jei nevienodas tai problemu su sirdim sake yra. o antras apointmentas tai pas sesele, paskiepino maziuka ir man paeme tepinele del kaklelio vezio
Kas del apziuru,tai per pirma vizita po gimdymo midwife atejusi siulosi paziureti ar viskas gerai,bet as tai atsisakiau,nes jauciuosi gerai,kraujuoju nedaug,tai ka ji ten ziures?Kaip susiuta ar kaip kraujas bega?
Kas del lyties pasakymo nesciosioms,tai as cia tokia minti uzvedziau,nes girdejau tokias kalbas,todel cia jusu ir paklausiau.Nors mano MW sake tokiu kalbu irgi negirdejusi,tai nezinau...ar cia kiekviena ligonine savo sistema turi...Va pvz uz scano nuotraukas man moketi nereikejo(pirma karta gavau 3,antra 2 foto),o mano sesei kitame mieste is kart pasake,kad viena foto 4 svarai.Tai man labai idomu pasidare,nuo kada valstybines ligonines turi skirtingas taisykles?
DaivuskinasUK parašė:
Kas del apziuru,tai per pirma vizita po gimdymo midwife atejusi siulosi paziureti ar viskas gerai,bet as tai atsisakiau,nes jauciuosi gerai,kraujuoju nedaug,tai ka ji ten ziures?Kaip susiuta ar kaip kraujas bega?![]()
Kas del lyties pasakymo nesciosioms,tai as cia tokia minti uzvedziau,nes girdejau tokias kalbas,todel cia jusu ir paklausiau.Nors mano MW sake tokiu kalbu irgi negirdejusi,tai nezinau...ar cia kiekviena ligonine savo sistema turi...Va pvz uz scano nuotraukas man moketi nereikejo(pirma karta gavau 3,antra 2 foto),o mano sesei kitame mieste is kart pasake,kad viena foto 4 svarai.Tai man labai idomu pasidare,nuo kada valstybines ligonines turi skirtingas taisykles?
zinok tam paciam skiriasi ikainiai
as va kai su mazuoju vaziuodavau skanui i ligonine, tai tekdavo moketi po 6svarus uz nuotrauka, o db tokiam sveikatos centre vis siuncia, tai cia reikia susimoketi 5svarus
na kas kaip sugeba, tas taip pinigus ir darosi, ka cia bepasakysi
Lūšiukė parašė:
zinok tam paciam skiriasi ikainiaias va kai su mazuoju vaziuodavau skanui i ligonine, tai tekdavo moketi po 6svarus uz nuotrauka, o db tokiam sveikatos centre vis siuncia, tai cia reikia susimoketi 5svarus
na kas kaip sugeba, tas taip pinigus ir darosi, ka cia bepasakysi
![]()
aha, mums irgi kainavo po 4 svarus už scano nuotrauką.. bet ten monetas mesti reikėjo į tokį aparatą, išlenda kažkoks čekiukas, tai sakau gal tie pinigai ne ligoninei paskui atitenka.. velnias žino
o gal tiesiog taip jiems paprasčiau pinigus surinkti, nei ten eiti dar grąžą kaskart atmetinėti.. kam vargintis? juk anglai tinginiai
Rūtelėlė parašė:
aha, mums irgi kainavo po 4 svarus už scano nuotrauką.. bet ten monetas mesti reikėjo į tokį aparatą, išlenda kažkoks čekiukas, tai sakau gal tie pinigai ne ligoninei paskui atitenka.. velnias žinoo gal tiesiog taip jiems paprasčiau pinigus surinkti, nei ten eiti dar grąžą kaskart atmetinėti.. kam vargintis? juk anglai tinginiai
![]()
![]()
![]()
pas mus tai registraturoj sekretore viska darydavo ir ranka toki kaip cekuti israsydavo, kad pinigu paeme
Lūšiukė parašė:
pas mus tai registraturoj sekretore viska darydavo ir ranka toki kaip cekuti israsydavo, kad pinigu paeme![]()
lusiuke , kada suzinosi ka nesioji pilvelyje ?
skorpioneee parašė:
lusiuke , kada suzinosi ka nesioji pilvelyje ?![]()
kita pirmadieni tikiuosi
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai