Doommetal parašė:
Aš irgi jau sustresavau, prisigalvojau, prisiverkiau, kokį porą kg pamečiau... Linkiu ir Jums kad šis košmaras greičiau praeitų, viskas būtų gerai ir prisimintumėt …
būtinai parašykit. Kada Jūs pas gyd. vizitui užsirašę ???
Doommetal parašė:
Aš irgi jau sustresavau, prisigalvojau, prisiverkiau, kokį porą kg pamečiau... Linkiu ir Jums kad šis košmaras greičiau praeitų, viskas būtų gerai ir prisimintumėt …
lerkiukas parašė:
Vasario 6 pas vaikų neurologą, po savaitės pas psichiatrą, ir toliau viskas sekančiai, pas audiologą klausai patikrinti kovo mėn artimiausi talonai, vrc artimiausias laikas irgi pavasarį
Ar cia yra mamyciu, kuriu vaikuciai lankosi isadd? Gal galite pasidalinti patirtimi? Kokia kaina pirminio psichologinio ivertinimo? Kaip ten viskas vyksta to testo metu?
www.isadd.lt/apie-mus/
Doommetal parašė:
Klausimas labiau patyrusiems:
ar vaikai, kuriems įtariamas/diagnozuotas autizmas, mėgdžioja buities darbus, kitu…
Et, radau kad autistai kai kurie gali mėgžioti suaugusius
"Natūralu, kad ir autizmo spektro sutrikimą turinčių vaikų bruožai skiriasi: vieni gali kalbėti ir mėgdžioti suaugusius, kiti to niekada nedaro, vieni bando komunikuoti, kiti visiškai užsidarę savame pasaulyje."
Doommetal parašė:
Et, radau kad autistai kai kurie gali mėgžioti suaugusius
"Natūralu, kad ir autizmo spektro sutrikimą turinčių vaikų bruožai skiriasi: vieni…
Mano mėgdžioja tai kas jam atrodo įdomu
tarkim vakar pamėgdžiojo labai blogą mano (labai retą) įprotį. Pavalyti stalą rankove
Kartais pasiima šluotą ir šluoja, padeda skalbinius džiaustyti.
Nes šiaip pas mus situacija labai sudėtinga.
Jam 3,5m. Bet noriu pasidžiaugti kad pradėjo norėti su mum žaisti, rodo aiškų džiaugsmą, tiek kad greit dėmesys pabėga. Bet mum tai jau labai daug
Retai cia rašau, bet temą jau 2m kaip seku
Mano sūnus labai mėgsta buities darbus. Šluoti, nunešti indus i kriaukle, visada jei kur šlapia atneša skuduriuka ir isvalo, būtinai visur duris uzdaro, gėles laisto, nuneša mašinos raktelį iki mašinos.😁 tie darbai labai juokingi, gražu žiūrėti, nes vaikas kai tam noro turi, būna labai laimingas. Bet jei paprasau kažką tokio padaryti, nesupranta, supranta jei veiksmais parodau.
Doommetal parašė:
Klausimas labiau patyrusiems:
ar vaikai, kuriems įtariamas/diagnozuotas autizmas, mėgdžioja buities darbus, kitu…
Maniškis savarankiškas. Lb patinka orkaitėj picą kepti. Sumuštinį pasidaryti. Mums psichologe viena sake, kad įprastai nėra tas būdinga autistams. Bet diagnozę turim.
Lūšiukė parašė:
Maniškis savarankiškas. Lb patinka orkaitėj picą kepti. Sumuštinį pasidaryti. Mums psichologe viena sake, kad įprastai nėra tas būdinga autistams. Bet diagnozę turi…
Maniškis irgi labai savarankiškas. Viską daro pats
Doommetal parašė:
Sveiki. Jungiuosi prie tėvų, auginančių autistukus, nors oficialiai diagnozės mano vaikas dar negavo. Bet matom daug dalykų, kurie bado akis.
Kuriam gale jus savo vaikui autizma iziurit?? Maniskis elgiasi beveik identiskai, tik yra daugiau negeru dalyku, ir tai as nemanau, kad jam autizmas.
Beje, pirstu parodyti maniskis ismoko budamas gal 2.3-2.4 men.
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai