Lapesnape1 parašė:
Man tas pats. Aš vakare užmiegu su tokiomis mintimis, ryte atsikeliu. Priminkit kada jūs eisit į raidos centrą?
Mus įraše į laukiančių eile, sakė neanksciau nei už 2-3 men. Sakė paskambins, tai ir laukiam nežinioje 😏
Lapesnape1 parašė:
Man tas pats. Aš vakare užmiegu su tokiomis mintimis, ryte atsikeliu. Priminkit kada jūs eisit į raidos centrą?
Mus įraše į laukiančių eile, sakė neanksciau nei už 2-3 men. Sakė paskambins, tai ir laukiam nežinioje 😏
Tai kiek suprantu is jusu visu mamyciu pasisakymus,mano ir mergaite turi tokiu iprociu ar kaip cia pasakyti,nes ji ir kaetais nenori girdeti ka sakau,megsta ziureti filmukus,jei issjungi ir pasakai uztenka,supyksta. Lauke bega nuo manes,nes einam ne i ta puse kur ji nori,kviesdama neatsisuka,o jei ir atsisuka ate pasako ir nueina ir eina toli be jokios baimes. Supyksta kad rengiu ne ta ko ji nori...man ir kreiptis i gyd?
AL.. parašė:
Ar tiesa,kad autistai nesijuokia? Kad net kudikysteje sypsenos nera?
Netiesa. Maniške šypsojosi ir dabar ir iš juokingu dalyku, situaciju juokiasi.
skaistaziede1 parašė:
Tai kiek suprantu is jusu visu mamyciu pasisakymus,mano ir mergaite turi tokiu iprociu ar kaip cia pasakyti,nes ji ir kaetais nenori girdeti ka sakau,megsta ziureti…
Nesuprantu dėl tu filmuku palyginimo, nes ir įprastos raidos vaikai filmukus žiūri ir jai jai išjunksi ir sakysi užtenka o jie dar norės žiūrėti tai ir supyks.
Kurpelė parašė:
Netiesa. Maniške šypsojosi ir dabar ir iš juokingu dalyku, situaciju juokiasi.
O kaip akiu kontakto visai nera ar tik kartais?
Ar pavyksta palaikyti pokalbi? Paklausti kur kas yra ir pan
AL.. parašė:
O kaip akiu kontakto visai nera ar tik kartais?
Ar pavyksta palaikyti pokalbi? Paklausti kur kas yra ir pan
Šiuo metu jau yra akiu kontaktas, kadangi ta lavinam. Bet yra jai noro vengti. Taip pat jau ir pokalbi galima palaikyti, aišku jis toks paprastas labai dar ir iš jos rekia išgauti, peklausti ir panašei. Dar daug reikia padirbeti su komunikacija, nes dar daug neaiškumu jos kalboje.
Kurpelė parašė:
Šiuo metu jau yra akiu kontaktas, kadangi ta lavinam. Bet yra jai noro vengti. Taip pat jau ir pokalbi galima palaikyti, aišku jis toks paprastas labai dar ir iš jo…
O kam jusu atveju kilo itarimas del autizmo?
Ta prasme kaip supratote? As pati pergyvenu del savo sunaus. Bet tarkim tie dalykai kurie man uzkliuna, turi pvz ir drauges berniukas ir jai tas nekliudo,tai atrodo,kaip zinot,kad neprigalvoji. Nes visgi vaiku raida skirtinga ir pan.
AL.. parašė:
O kam jusu atveju kilo itarimas del autizmo?
Ta prasme kaip supratote? As pati pergyvenu del savo sunaus. Bet tarkim tie dalyka…
O kas kliūna Jums pas vaikutį?
Atide20 parašė:
O kas kliūna Jums pas vaikutį?
Nu pvz, kad akiu kontaktas yra dazniausiai kai paciam norisi kazko,tada gali lyst i akis pasakoti kazka🤭 ne visada vykdo nurodymus,kaip uzdaryk duris. Nenori klausyti/ziureti kai mokini -tarkim turim pasispiriama masinyte,tai ant jos nera sedejes savo noru,dukra kuo smagiausiai vazinedavo.
Dar "kvaila " sypsenele. Ka nors bandant pasakyt, kai neklauso, lyg nukreipimui temos,issisiepia,dantis rodydamas..
Dar pykti islieja,kakta i grindis trenkdamas,arba jeigu lendi per daug i akis, ir man i kakta is kaktos
Drauges berniukas atrodo moka visko daug,ir kalba, bet nenustygsta vietoj ir tuo paciu neretai sneka neziuredamas i akis 🙈
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai