onnellisuus parašė:
Pas mane 4st![]()
Nuo sausio menesio pirmiausiai geriau duphaston tada nuo vasario iki balandzio vid…
Pas Reda Verbickiene, Kaune. Galvoju apie antra nuomone jau dabar...
onnellisuus parašė:
Pas mane 4st![]()
Nuo sausio menesio pirmiausiai geriau duphaston tada nuo vasario iki balandzio vid…
Merginukeee parašė:
Istikruju nieko naujo jus neisgirsit su 4st... arba geriat vaistus - visanette arba leidziates zolodex (jie sukelia menopauze,skirti 4st endo) tam,kad nepastoti arba bandot pastoti dirbtinio apvaisinimo pagalba. Nes su endo 4st jokiu iui ir naruraliai bandymo ( man taip pasake 3 gyd) . Jei nusprendziat dabar pastoti - susirandat klinika dirbtinio apvasinimo su jusu problema ir pradedat ten visus pasiruosimus.
Mano rekomendacijos butu LV ivf ryga, nes su endo kol kas zinau kas joje pastojo.
Deja kitose klinikose su ja nera pastojusiu,bent siame forume. O LT gydytojai man su endo 4st pasake,kad padeti niekuo negali...
Taip pat is LT atlikus LV dirbtini galima dali pinigu susigrazinti
onnellisuus parašė:
Istikruju nieko naujo jus neisgirsit su 4st... arba geriat vaistus - visanette arba leidziates zolodex (jie sukelia menopauze,skirti 4st endo) tam,kad nepastoti arb…
Nu man dar viskas labai nauja, tai nezinau kaip cia geriau pasielgus ir kur pasielgus.
Merginukeee parašė:
Nu man dar viskas labai nauja, tai nezinau kaip cia geriau pasielgus ir kur pasielgus.![]()
As taip pat pradzioje buvau pasimetusi kaip jus. Nuspreskit ar norit vaiku dabar ar ne.
O tada ir susidelios planas.
Jei pasirinksit vaistus - nuo zolodex as blogai jauciausi buvo tikra menopauze...
Bjaurus vaistas,bet po nestumo ji reikes sake naudot
o visanette man patiko. Nieko nejauciau, tik krutine padidrjo ir buvo jautri. Tai kas liecia vaistus tikrai nebijokit.
O kas liecia vaisingumo klinikas vaziuokite i konsultacijas keliu kliniku ir ziurekit ja jie sako, ka zada ar itikina ar patinka gydytojas, kokios kainos tada bus lengviau apsispresti
princesita892 parašė:
Gal kam lp metu buvo pasalinta endometriozine cista?
Kaip sekesi pastoti?
Sveika, man irgi 2014 buvo atlikta lp, po to gydytoja minėjo, kad didžiausia tikimybė pastoti per pusmetį, bet aš pastojau po kelių metų. Po lp nesisaugojom, bet ir stipriai neplanavom (nesekiau ov, nematavau bkt ir t.t.).
onnellisuus parašė:
As taip pat pradzioje buvau pasimetusi kaip jus. Nuspreskit ar norit vaiku dabar ar ne.
Mes nusprende jau seniai, kad norim vaiku
cia nera klausimo nori ar nenori dabar. Aisku, kad norim.
man israse vaistus, bet neatsimenu pavadinimo jau. Reikia pasiziuret.
gydytoja man labai patiko Reda, bet per dideli susierzinima nesusisnekejom. Pirma karta turbut
Merginukeee parašė:
Sveikos, gal kazkam po lp nustate IV stadija? Koks gydymas buvo? Ar siule 3-6menesius gert vaistus, vietoj bandymo pastot?
Sveika, man 4 stadija. Taip, apie bandyma net kalbos nebuvo, gert vaistus pradziai 3men, o paskui ziures ar leis bandyt ar toliau gert....
Merginukeee parašė:
Bet man neskaudejo... nezinau... ar eit kitos nuomones kazkur ar gert vaistus, ar bandyt pastot. Nezinau ka daryt.![]()
Būtinai eik kitos nuomonės... daugiau naudos būtų jei bandytumėt pastot. O čia dar kelius visus užsidarytumėt su tais vaistais. O kiekvienos organizmas skirtingas, gal jum pavyks.
Merginukeee parašė:
Tai va, kad labai susibervinau ir isejau iki galo nesusiskalbejus, nes verkt pradejau...![]()
kaip tik pasidariau tyrima del rezervo. Dar nesu darius. Kalbejo…
O koks rezervas? Neskubėkit dar...
Merginukeee parašė:
As vaisingumo klinikoj ir lankausi...gaila, kad einat kryziaus kelius, man uz poros dienu 27, esam nusiteike bet kam, kad pastot.
![]()
Pas kokį jūs gydytoją lankotės?
princesita892 parašė:
Gal kam lp metu buvo pasalinta endometriozine cista?
Kaip sekesi pastoti?
Same here..
jau 2,5 metų.
Merginukeee parašė:
Ji labiau su pks dirba... pabandykit gal pas žeba kaune nueit.
Missandei parašė:
Būtinai eik kitos nuomonės... daugiau naudos būtų jei bandytumėt pastot. O čia dar kelius visus užsidarytumėt su tais vaistais. O kiekvienos organizmas skirtingas, …
Rezervas mano geras - 5,47amh. Pas vyrus nelabai as noriu, be to, apie Zeba daug skirtingu nuomoniu. Ir pasikalbejau siandien, ji bent 3men., siulo pailset, pagert vaistus ir tada apvaisinima daryt. Jos nuomones isvis puse metu idealiausia butu.
Merginukeee parašė:
Rezervas mano geras - 5,47amh. Pas vyrus nelabai as noriu, be to, apie Zeba daug skirtingu nuomoniu. Ir pasikalbejau siandien, ji bent 3men., siulo pailset, pagert …
nesutinku su ta nuomone, ypatingai kai rezervas didelis. na bet kiekvienai kitaip.... vistiek siūlau kitą gydytoją pabandyt, nes gert hormonus šiaip sau.. nzn nzn... o dėl gydytojo taoman jau po tiek metų vienodai pas ką eit ;D ar pas vyrą ar pas moterį :)) tiek jau tekę visur būt, kad dzin...
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai