asarelee parašė:
Kokios jūs stiprios moterys, tiek iškentėt su ivf, viskuo kitku... Aš pamačiusi jūsų istorijas dėkoju visiems šventiesiems su savo 3 st, kad pastojau gana greit du…
Kaip smagu matyti nebe gandriuka, o jau 17 sav
asarelee parašė:
Kokios jūs stiprios moterys, tiek iškentėt su ivf, viskuo kitku... Aš pamačiusi jūsų istorijas dėkoju visiems šventiesiems su savo 3 st, kad pastojau gana greit du…
Kaip smagu matyti nebe gandriuka, o jau 17 sav
virsukalne parašė:
Kaip smagu matyti nebe gandriuka, o jau 17 sav![]()
Taaaip, didele laimė
tikiuosi toliau taip gerai eisis mums
kaip jum sekasi?
onnellisuus parašė:
Man darytos 3 lp, siule daryti ir 4. Bet as atsisakiau. Paskutines dvi turejau praaitais metais viena sausio men, kita rugseji. Naudos 0 tik sumazino mano amh![]()
Ohoooo kiek lp.. tikrai labai daug, bet čia keliu metu laikotarpyje ? O Amh jus pati nusprendėte pasitikrinti ? Nes aš tokio nesidariau ir ne vienas gydytojas neminėjo.. man 27. O jums ?
Tai suprantu kad stimuliacijos nieko gero mūsų sveikatom neduoda. Kaip supratau jums iššaukė hipotiroze ? Nes man kaip tik hiper...
O endo 3 st, nors Gricius nesutinka kd 3st, kadangi cista itin maža buvo ..
Merginukeee parašė:
Sveikos, gal kazkam po lp nustate IV stadija? Koks gydymas buvo? Ar siule 3-6menesius gert vaistus, vietoj bandymo pastot?
Man, nesiule, nes bandom pastoti
ty jei neplanuotumeme, tuomet butu reikeje gerti, kadangi planuojam ir senokai, tai sake jokiu pertrauku (nera prasmes) iskart po pirmu mm bandyti..
virsukalne parašė:
Man, nesiule, nes bandom pastotity jei neplanuotumeme, tuomet butu reikeje gerti, kadangi planuojam ir senokai, tai sake jokiu pertrauku (nera prasmes) iskart po…
Cia gydytoju nuomones issiskiria. Vaistus skiria nebutinai todel, kad neplanuoja pastot moteris, o tam, kad liga zaibiskai neatsinaujintu. Kas prie 4 stadijos yra nereta, kad liga atsinaujintu ir isvesetu greit. Tad daznai skiria vaistu kursa, o tada planus pastoti. Bet kiekvienos situacija yra individuali ir reiketu tartis su gydytoju, kuriuo pasitikite.
Austeja_ parašė:
Cia gydytoju nuomones issiskiria. Vaistus skiria nebutinai todel, kad neplanuoja pastot moteris, o tam, kad liga zaibiskai neatsinaujintu. Kas prie 4 stadijos yra n…
Visiskai teisingai - kiekvienai parenkamas tik jai tinkamas gydymas/ planas
Merginukeee parašė:
Supratau, butent del to man ir skyre vaistus del neatsinaujinimo... bet gi jie neapsaugo 100%, tai kas tada jei vel atsinaujina, o mes liekam net nebande?
Tep... man sakė, kad vaistai iš esmės simptomams mažinti, bet ne gydyti ar stabdyi ligai ... tai čia labiau kad skausmus nuimt, kai gyvent liga neleidžia.
Missandei parašė:
Tep... man sakė, kad vaistai iš esmės simptomams mažinti, bet ne gydyti ar stabdyi ligai ... tai čia labiau kad skausmus nuimt, kai gyvent liga neleidžia.
Bet man neskaudejo... nezinau... ar eit kitos nuomones kazkur ar gert vaistus, ar bandyt pastot. Nezinau ka daryt.
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
jūs iš kur žinote, kad siunčia 36 savaitę i 3 lygio centrą?