Missandei parašė:
nesutinku su ta nuomone, ypatingai kai rezervas didelis. na bet kiekvienai kitaip.... vistiek siūlau kitą gydytoją pabandyt, nes gert hormonus šiaip sau.. nzn n…
Nu cia labai individualu. As nenoriu pas vyrus.
Missandei parašė:
nesutinku su ta nuomone, ypatingai kai rezervas didelis. na bet kiekvienai kitaip.... vistiek siūlau kitą gydytoją pabandyt, nes gert hormonus šiaip sau.. nzn n…
Nu cia labai individualu. As nenoriu pas vyrus.
Merginukeee parašė:
Nu cia labai individualu. As nenoriu pas vyrus.![]()
O jei nepaslaptis kur jums siulo daryti ivf? Nes kiek zinau kad ji dirba Kaune, bet ten ivf neatliekami.
renau parašė:
O jei nepaslaptis kur jums siulo daryti ivf? Nes kiek zinau kad ji dirba Kaune, bet ten ivf neatliekami.
Ne paslaptis. Ji sake, kad ji daro, o kur daro - dar nesidomejau.
Merginukeee parašė:
Ne paslaptis. Ji sake, kad ji daro, o kur daro - dar nesidomejau.
Aš kiek žinau šiuo metu Kaune nei ivf, nei iui niekas nedaro. Ar aš klystu?
singita parašė:
Aš kiek žinau šiuo metu Kaune nei ivf, nei iui niekas nedaro. Ar
singitaKiek zinau neklystat. Nebent kas per pora menesiu pasikeite.
singita parašė:
Aš kiek žinau šiuo metu Kaune nei ivf, nei iui niekas nedaro. Ar aš klystu?
Nedaro Kaune
Sveikos. Sakykit ar kam iki lp matydavo ką per echo? Man gydytoja paminėjo, kad gimda padidėjusi, endometriozinė. Jokių cistų nėra. Kas yra, tai labai skausmingos mm. Man ginė kategoriškai nukirto, kad jei yra endo, tai nedidelė stadija ir pastojimui netrukdys, daugiau ir nesigilino...
TylusLaukimas parašė:
Sveikos. Sakykit ar kam iki lp matydavo ką per echo? Man gydytoja paminėjo, kad gimda padidėjusi, endometriozinė. Jokių cistų nėra. Kas yra, tai labai skausmingos m…
man pirma st rado per lp, echoskopu nesimatydavo nieko absoliuciai
TylusLaukimas parašė:
Sveikos. Sakykit ar kam iki lp matydavo ką per echo? Man gydytoja paminėjo, kad gimda padidėjusi, endometriozinė. Jokių cistų nėra. Kas yra, tai labai skausmingos m…
Per echo nei saaugos, nei zidinukai nesimato. Mato cistas, gimdos gleivines stori (aktualu hiperplazijai), endometrioze matoma - patvirtinama/atmetama tik lp metu
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai