lauramiler parašė:
tie vaistai labai išbalansuoja , man tik gerai neskaudėdavo , nes ankščiau kas antras sirgimas be vaistu niekaip .. 🙆♀️ tiek kad 4menesius krutine padvigubėjo ir j…
Visi hormonai isbalansuoja organizma , gi ne vitaminus geriam
lauramiler parašė:
tie vaistai labai išbalansuoja , man tik gerai neskaudėdavo , nes ankščiau kas antras sirgimas be vaistu niekaip .. 🙆♀️ tiek kad 4menesius krutine padvigubėjo ir j…
Visi hormonai isbalansuoja organizma , gi ne vitaminus geriam
onnellisuus parašė:
Visi hormonai isbalansuoja organizma , gi ne vitaminus geriam![]()
Suprantama, tiesiog nepakeliama.
dar ir gyvent reikia, ne tik pastot... cia baisiausias hormonas turbut siai dienai, kuri teko gert.
Merginukeee parašė:
Suprantama, tiesiog nepakeliama.dar ir gyvent reikia, ne tik pastot... cia baisiausias hormonas turbut siai dienai, kuri teko gert.
![]()
o mano pirmieji šie hormonai buvo , tai nelabai norėčiau daugiau gerti ...
Merginukeee parašė:
Suprantama, tiesiog nepakeliama.dar ir gyvent reikia, ne tik pastot... cia baisiausias hormonas turbut siai dienai, kuri teko gert.
![]()
Tai va, kai pabandysit vaiku susilaukt 3-4-5-10m tada patikekit bus dzin kokius vaistus gersit. Darysit viska kad tik ju butu.
O visanette tikrai nera blogas vaistas.
Jis geras ir puikus kovojant su endo.
Ir is visu hormonu tai jis tik gelytes
onnellisuus parašė:
Tai va, kai pabandysit vaiku susilaukt 3-4-5-10m tada patikekit bus dzin kokius vaistus gersit. Darysit viska kad tik ju butu.
Mes bandom ne pirmi metai. Bet asmeninis gyvenimas byra. Gal reikia ir i tai atkreipti demesi. Bandysim viska, bet as jau nebegaliu. Tiesiog norisi ramybes, o nuo ju man vaziuoja stogas. O apie kokius kalbi, kas be gelyciu egzistuoja?
lauramiler parašė:
o mano pirmieji šie hormonai buvo , tai nelabai norėčiau daugiau gerti ...
Nenoriu ir as.
Zanzi parašė:
Aš dažnai mąstau, kas bus jei nepastosiu, ar galvojate apie įsivaikinimą?
Mes kalbėjome su vyru ta tema , bet radom daug minusu ... gerai kad turim nors viena ir galim džiaugtis , o kas nei vieno tikrai skaudu ... bet labai dar suspaudžia širdį kai dukryte prašo kasdien brolio ar sesutės
O kokie minusai? 🤔Na aš kartais mąstau, apie įsivaikinimą, juk tie vaikai nekalti kad kažkas juo pametė, ir nežinau ką aš esu blogo padarius, kad man Dievas neatsiunčia vaiko.. Galbūt toks likimas..
Vis dar neprarandu vilties, manau ir Jums viskas susitvarkys kai išnyks polipas
Zanzi parašė:
O kokie minusai? 🤔Na aš kartais mąstau, apie įsivaikinimą, juk tie vaikai nekalti kad kažkas juo pametė, ir nežinau ką aš esu blogo padarius, kad man Dievas neatsiu…
Dėl polipo noriu papasakoti savo situaciją. Turėjau du kartus, abu neišnyko per 6 mėn
Darė histeroskopiją, kad pašalinti. Antros operacijos metu polipas buvo ties dešinio kiaušintakio anga, o kairys kiaušintakis pas mane nepratekamas. Tai vien dėl polipo man pastot šansų buvo apvalus nulis.
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai