Visdarlaukianti parašė:
Čia ne gleivinė atsisluoksniuoja kaip suprantu, o užsilikęs kraujas iš senų kartųbet tikrai tvirtai neteigiu
![]()
Nesuprasi..buna teplioja kaip su gleivines gabaliukais.
Visdarlaukianti parašė:
Čia ne gleivinė atsisluoksniuoja kaip suprantu, o užsilikęs kraujas iš senų kartųbet tikrai tvirtai neteigiu
![]()
SeaSun parašė:
Būna patys gydytojai vieningos nuomonės neturi nuo ko tepimai atsiranda. Jeigu LP metu nieko neranda, ieško hormonų sutrikimų ar uždegimų kaklelio ar kokių bakterijų ir kt...Kodėl jum neskiria jokių vaistukų gydymui?
Mėnesėlis parašė:
Būna patys gydytojai vieningos nuomonės neturi nuo ko tepimai atsiranda. Jeigu LP metu nieko neranda, ieško hormonų sutrikimų ar uždegimų kaklelio ar kokių bakteri…
Man gydymas stimuliacijos. Bet nepadejo kelios dabar ilsiuosi nes hormonai labai mane veikia neigiamai. Nes pagal gydytoja reikia ovuliacijos faze stiprinti. Man ir lp nerekomenduoja nes jei bus mano kad 1-2 stadija endo o tokia pastojimui mazai itakos turi. Pati lp jei ka uzkliudo mazina rezerva...
SeaSun parašė:
Man gydymas stimuliacijos. Bet nepadejo kelios dabar ilsiuosi nes hormonai labai mane veikia neigiamai. Nes pagal gydytoja reikia ovuliacijos faze stiprinti. Man ir…
Dėl LP,taip,kuo mažiau intervencijos organizmui jeigu nėra itin rimtų simptomų-negalavimų👆Ak,nelengvas jūsų kelias kaip ir daugumos čia negalinčių susilaukti baby...o kaip jūsų visi hormonai PRG PRL TTH ir kt.-norma??Planuojate pirmą vaikiuką ir ar esate +35 amžiaus?Labos nakties🌝
Mėnesėlis parašė:
Dėl LP,taip,kuo mažiau intervencijos organizmui jeigu nėra itin rimtų simptomų-negalavimų👆Ak,nelengvas jūsų kelias kaip ir daugumos čia negalinčių susilaukti baby..…
Pirmas vaikinukas, 30 m... Tsh buvo biski prie viršutinės ribos, progesteronas kas mėnesį kinta tai 20 tai 40, tai ov būna geltonkuni mato. Po kt nutraukimo man viskas taip, kad endo nevesetu slopino gleivinę o dabar ji natūraliai per plona užauga bet stimuliuojantis ok. TTH buvo virš 3 tai sutvarkė šitą, PRL 300 🙂
SeaSun parašė:
Pirmas vaikinukas, 30 m... Tsh buvo biski prie viršutinės ribos, progesteronas kas mėnesį kinta tai 20 tai 40, tai ov būna geltonkuni mato. Po kt nutraukimo man vis…
Tai kaip suprantu jokių rimtų bėdų kaip ir neturit. PRL ir TTH mano norma BET šalia ribos,tad TTH ir PRL reiktų mažinti. Kaip jums TTH sutvarkė?Kokius vaistuk gerti paskyrė?Endo dauguma gydytojų gydo kontraceptikais-įprastai nuo 3 mėn. iki 6 mėn kursas,bet pvz mane su lengvesniu vaistu-su duphaston, nes ir tai tik spėliojimai ar ta endo yra, būtent dėl skaudžių gausių mm ir tepimų.Jūsų amžius idealus😉Ir svarbu vyrui spermogramą atlikti
Julia336 parašė:
Merginos, ar kas bandet Jadvygos zoles 11nr arbata? Gal yra kokiu atsiliepimu?
Sveika, man si zolonke buvo sudariusi specialia arbata, pagal ligas...nes turiu endo ir daug miomu, plius buvo imunitetas nusilpes...tai menesines susireguliavo nuo zoliu, jauciausi geriau....ir pavyko pastoti, bet buvo nesivystantis nestumas...
Jei pastoti tik tetruksta sustiprinti imuniteta ar isvalyti organizma, tai tuomet verta pirkti, bet jai yra rimtos bedos ,tai jokios zoles nepades
Mėnesėlis parašė:
Tai kaip suprantu jokių rimtų bėdų kaip ir neturit. PRL ir TTH mano norma BET šalia ribos,tad TTH ir PRL reiktų mažinti. Kaip jums TTH sutvarkė?Kokius vaistuk gert…
Na as 10 metu kontraceptikus geriau kad stabdyti endo, adenomioze turiu. Po ju dabar ir nepavyksta pastoti ir ciklas durnas, viskas kaip ir stojasi i vezes ov buvo po nutraukimo kt velyva dabar jau vyksta ir kokia 15-17 cd, kaip ir geriau nei buvo 24 cd, menesines po kt silpnos buvo tik tepliojimai dabar irgi gauseja bet labai jau pamazu, matyt gleivine storeja po truputuka.Bet vat po ovuliacijos man greit prasideda mm na arba tepliojimai nuo kokios 6-7 dpo. Ir tai nepriklauso ar prg 20 ar 40 viedodai po ovuliacijos tepliojimai ateina. | dpo issitiri prg ir jis buna trakim 20 arba 40 nu ir ta pacia 7 dpo teplioja nors logiskai turetu but kitaip kuo didesnis prg tuo veliau mm... TTH su L-tiroksinu sutvarke, reikejo pavargti nes is pradziu per mazai krito padidino doze nukrito vos ne iki 0 dabar jau apie 1 laikosi. Vyras dare karta spermograma norma pas ji buvo, o amzius jau nezinau nezinau kaip tik 30 suejo tai net nesvenciau jauciuosi sena ir negalinti turet vaiku
Mėnesėlis parašė:
Seasun, o kiaušintakiai pratekami?
Su putom darytas pratekamumas viskas ok
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai